7.3 C
Lloret de Mar

Artiom Progonnov, del Coll i Rodés, finalista al Premi Promeses de l’Alta Cuina

L'alumne ha estat seleccionat entre els cinquanta candidats de tot l'Estat espanyol en la prova que organitza l'escola Le Cordon Bleu de Madrid. La final es disputarà a l'abril.

Artiom Progonnov, a la cuina
Artiom Progonnov, a la cuina

Darreres Notícies

Artiom Progonnov, estudiant de segon curs del cicle formatiu de Cuina de l’institut Coll i Rodés, és finalista del Premi Promeses de l’Alta Cuina. L’alumne ha estat seleccionat entre els cinquanta candidats de tot l’Estat espanyol en la prova que organitza l’escola Le Cordon Bleu de Madrid.

servicios profesionales jimenez

Ell mateix assegura que està molt satisfet, ja que té clar que vol seguir la seva formació en cuina, i creu que la seva sinceritat ha estat clau per ser un dels escollits.

Artiom Progonnov
Artiom Progonnov

A la final, hi participaran deu persones, que han de presentar un plat lliure. De la proposta que presentarà no en vol avançar cap detall, ja que vol que sigui sorpresa. Això sí, ha explicat que es prepara amb l’ajuda del professorat i de diversos amics.

Artiom Progonnov és ambiciós i, de cara al futur, li agradaria obrir diferents restaurants i alguna franquícia als Estats Units d’Amèrica, amb una proposta exòtica i creativa. Tot i així, assegura que de petit mai no s’hauria imaginat que es dedicaria a aquest món.

El guanyador del Premi Promeses de l’Alta Cuina rebrà una beca valorada en més de 23.000 euros per ampliar la seva formació en alta cuina a l’escola Le Cordon Bleu, que té seu a la Universitat Francisco de Vitòria. Encara no s’ha fixat la data exacta per a la final, però serà al mes d’abril.

spot_img

El + Vist