11.2 C
Lloret de Mar
CiU Lloret amb Artur Mas

Artur Mas presideix l’acte central de campanya de CiU Lloret

Un fet rellevant perquè el governant només s’ha desplaçat a 15 municipis de tot Catalunya en aquest període electoral.

CiU Lloret amb Artur Mas

Darreres Notícies

Artur Mas ha estat el gran protagonista de l’acte central de campanya de CiU d’aquest dimarts. El president de la Generalitat ha visitat Lloret per donar suport a la candidatura de Jaume Dulsat. Un fet rellevant perquè el governant només s’ha desplaçat a 15 municipis de tot Catalunya en aquest període electoral.

Amb un auditori de l’Hotel Evenia Olympic gairebé ple, amb 400 assistents, l’alcaldable convergent ha presentat les credencials del seu equip, davant del públic, amb aquestes paraules.

A la xerrada s’han abordat diversos temes com, per exemple, la participació ciutadana, la conjuntura econòmica, la situació del procés sobiranista, entre altres. Pel que fa a l’àmbit turístic, Dulsat ha assegurat que mantindrà com a màxima prioritat “canviar la imatge que es té de Lloret”. Seguint aquest discurs, el president Mas ha asseverat que n’és conscient dels esforços que està duent a terme la destinació i que, tot i les adversitats, aquest projecte continua tirant endavant.

L’acte s’ha acomiadat amb una cantada de l’himne dels Segadors amb tots els membres de la llista, l’alcalde Romà Codina i el president de la Generalitat al capdavant.

spot_img

El + Vist