5.3 C
Lloret de Mar
Cartell

Assemblea general de Podem, aquest dimecres al centre cívic del Rieral

Començarà a les sis de la tarda i es tractaran temes generals de Podem, tot i que també es recolliran propostes de l'àmbit local.

Cartell

Darreres Notícies

Podem organitza la primera assemblea general a Lloret de Mar demà dimecres a la tarda. La trobada s’adreça sobretot a les persones inscrites a la formació que fins ara no han assistit a cap de les trobades prèvies fetes pel partit en l’àmbit local. El secretari general de Podem a Lloret i regidor d’En Lloret Sí Se Puede, Paulino Gracia, ha explicat que es tracta d’una assemblea per tractar temes generals de la formació, però també recolliran propostes de caire local.

Gracia ha matisat que, tot i que el grup municipal porti la marca blanca d’En Lloret Sí Se Puede, el partit compta amb el suport de la formació general. En aquest sentit, és a través del partit que poden fer arribar les seves convocatòries i propostes als veïns de Lloret inscrits a Podem. I, de fet, properament, a través d’una eina de la formació, els mateixos veïns podran votar sobre temes destacats en l’àmbit local.

L’assemblea general a Lloret està prevista aquest dimecres, a les sis de la tarda, al centre cívic del Rieral.

spot_img

El + Vist