8.7 C
Lloret de Mar

Avui arrenca el Rally Costa Brava Històric amb la participació de vuitanta equips

Avui comença l’onzena edició del Rally Costa Brava Històric. A les set de la tarda es donarà el tret de sortida a la prova, que acabarà diumenge al migdia amb l’entrega de premis. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, creu que l’organització del ral·li a Lloret està més que justificada per l’impacte econòmic que […]

Pòdium de sortida del 2012
Pòdium de sortida del 2012

Darreres Notícies

Avui comença l’onzena edició del Rally Costa Brava Històric. A les set de la tarda es donarà el tret de sortida a la prova, que acabarà diumenge al migdia amb l’entrega de premis.

servicios profesionales jimenez

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, creu que l’organització del ral·li a Lloret està més que justificada per l’impacte econòmic que té a la destinació.

La prova comptarà amb una vuitantena d’equips participants, la majoria amb vehicles de més de 35 anys. Un terç són estrangers, sobretot de França, Bèlgica, Anglaterra i Andorra, i al voltant d’un 10% són de Lloret.

El Rally Costa Brava Històric compta amb 1.600 quilòmetres de recorregut en 43 trams de regularitat, repartits en quatre etapes. Segons els organitzadors, hi ha una quinzena de pilots amb opcions de proclamar-se campions.

La sortida és avui, a les set de la tarda, des del podi del passeig marítim. En aquest mateix lloc es farà l’entrega de premis diumenge al migdia.

spot_img

El + Vist