14.9 C
Lloret de Mar
Presentació del concurs de focs

Avui comença el concurs de focs de Blanes, en què el guanyador dispararà a Lloret

La competició internacional comença avui i durarà cinc nits. Els accessos a Blanes quedaran tallats a partir de les set de la tarda.

Presentació del concurs de focs

Darreres Notícies

Avui comença el concurs de focs d’artifici de Blanes, que cada any estiu reuneix centenars de milers de persones a la població veïna. Es tracta d’una competició internacional que segueixen de ben a prop els lloretencs i que enguany encara desperta més atenció.

Recordem que l’espectacle guanyador dispararà també a la Festa Major de Santa Cristina del 2017, a més de les Fires de Sant Narcís de Girona.

La 46a edició del concurs de focs s’inicia aquesta nit i s’allarga un total de cinc dies, fins el 26 de juliol. El regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes, Quim Torrecillas, destaca el nivell de les empreses participants.

Al concurs de focs hi participaran tres empreses de l’Estat Espanyol que ja han guanyat alguna vegada el concurs i dues pirotècniques estrangeres. Una d’elles és xinesa i va fer l’espectacle d’obertura i cloenda dels Jocs Olímpics de Pequín, al 2008. Dispara aquesta nit amb un afegit: dispararà menys quantitat de CO2 (i farà menys fum) que les altres pirotècniques.

Segons fonts municipals de Blanes, es calcula que aquests dies de focs hi passen cap a un milió de visitants. Els accessos al centre de Blanes es tallen a partir de les set de la tarda.

spot_img

El + Vist