Dissabte, 27 febrer 2021
15.9 C
Lloret de Mar
Assemblea al barri del Rieral

Avui comença la segona fase dels Pressupostos Participats

Dels més de 250 projectes presentats, se'n van triar un total de 58, i la gran majoria són viables tècnicament.

Assemblea al barri del Rieral

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Dels 58 projectes escollits pels veïns en la primera fase dels Pressupostos Participats, la gran majoria són viables tècnicament, segons l’estudi que han fet els tècnics municipals. Avui comença la segona fase dels Pressupostos Participats i es presentaran totes les propostes acceptades. I a partir de dilluns i durant dues setmanes, es faran les anomenades assemblees de retorn a les diferents zones amb què s’ha dividit Lloret perquè els veïns puguin conèixer tots els detalls dels projectes acceptats. El primer tinent d’alcalde, Albert Robert, creu que és molt interessant per als veïns assistir a l’assemblea del seu barri, tot i que la informació també estarà penjada a internet.

L’Ajuntament ha destinat una partida de 500.000 euros, amb què els veïns decideixen -de manera conjunta i a través de votacions- quins projectes es fan realitat per als barris i sectors on viuen. Els objectius són millorar Lloret, implicar-se en la gestió municipal i fomentar la participació ciutadana.

Fins ara, s’ha desenvolupat la primera fase, consistent en debatre un seguit de propostes per cada una de les 13 zones amb què s’ha dividit el municipi. Dels més de 250 projectes presentats, se’n van triar un total de 58, que des de llavors fins ara han estat avaluats per part dels tècnics municipals. Entre altres aspectes, s’ha mirat que siguin viables tècnicament, que l’Ajuntament tingui competències, i que hi hagi partida per fer-los realitat.

De moment, l’equip de govern està molt satisfet de com va la iniciativa, que espera millorar cada any.

La fase final dels Pressupostos Participats arriba a mitjan maig, els dies 13 i 14, en què els lloretencs votaran les propostes perquè es facin realitat.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.