14.8 C
Lloret de Mar

Avui comencen les inscripcions del tercer trimestre de les classes de català

L’Inicial, el Bàsic i l’Elemental es poden fer de manera virtual i en línia, mentre que l’Intermedi i el de Suficiència només es troben disponibles en la modalitat en línia.

Oficina de Català a Lloret de Mar
Oficina de Català a Lloret de Mar

Darreres Notícies

L’Oficina de Català de Lloret ja ho té tot a punt per als cursos del tercer trimestre, els que van d’abril a juny. Des d’avui, i fins al dilluns de la setmana que ve, hi ha disponibles les inscripcions preferents, adreçades als alumnes de l’últim any. Les inscripcions generals arriben del 13 al 16 d’abril.

Com sempre, s’ofereixen els nivells habituals, excepte el C2 o nivell superior. L’Inicial, el Bàsic i l’Elemental es poden fer de manera virtual i en línia, mentre que l’Intermedi i el de Suficiència només es troben disponibles en la modalitat en línia. De moment, a causa de la situació provocada per la pandèmia, encara no es reprendran les classes presencials.

A la tardor, les classes van començar presencialment, però van acabar per internet (Oficina de Català de Lloret)
A la tardor, les classes van començar presencialment, però van acabar per internet (Oficina de Català de Lloret)

Cesca Cornellà, directora de l’Oficina de Català de Lloret, reconeix que alumnes i professors troben a faltar la presencialitat però que les classes telemàtiques tenen avantatges com que “hi ha gent que pot ara fer el curs i abans no podia per horaris, i que podem tenir alumnes de fora de Lloret o alumnes d’aquí es poden apuntar a un curs de Reus, per exemple”.

El curs començarà el 28 d’abril i acabarà el 30 de juny. Les inscripcions es poden fer en línia, a través del web de l’Oficina de Català. A més, es pot demanar informació al telèfon 972 36 18 34 o al correu [email protected].

spot_img

El + Vist