9.4 C
Lloret de Mar

Avui comencen les votacions dels concurs de fotografia comunitària de Lloret

Del 5 al 15 de febrer es pot votar entre les 20 imatges finalistes, al web de l'Ajuntament.

Una de les imatges finalistes del concurs.
Una de les imatges finalistes del concurs.

Darreres Notícies

Avui s’obre el període de votacions del concurs de fotografia comunitària per donar visibilitat als barris de Can Carbó, Mas Baell, El Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua. S’han rebut una cinquantena d’imatges, tot i que algunes no s’han pogut acceptar per l’incompliment de les bases.  

El certamen està impulsat pel Pla de Ciutadania de l’Ajuntament, a través del Programa de Desenvolupament Comunitari. Una de les tècniques, Pipi Fernández, destaca que s’ha assolit un dels principals objectius: que la participació sigui “variada“.

Una de les imatges finalistes del concurs.

Tot i que aquesta primera edició és una prova pilot, la bona acceptació que ha tingut els fa plantejar-se la possibilitat de repetir la iniciativa els pròxims anys.

El concurs de fotografia comunitària per donar visibilitat a Can Carbó, Mas Baell, El Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua té per objectiu reconèixer i identificar els actius d’aquests barris. A més, es vol afavorir l’intercanvi i el diàleg mitjançant l’expressió artística a través de la fotografia.

El període de votacions populars s’obre avui i s’allarga fins al 15 de febrer. Cada persona empadronada a Lloret de més de 16 anys podrà votar una de les fotografies, a través del web de l’Ajuntament.

Amb les imatges presentades es preveu fer una exposició a la Casa de la Cultura a mitjans del mes d’abril.

spot_img

El + Vist