14.7 C
Lloret de Mar

Avui entra en vigor la prohibició de fer foc al bosc

La normativa regula que als terrenys forestals i en la franja de 500 metres que els envolta no es pot encendre foc, sigui quina sigui la finalitat.

Sant Pere del Bosc.
Sant Pere del Bosc.

Darreres Notícies

Avui és 15 de març i, com cada any, és el dia en què comença la prohibició de fer foc en terrenys forestals de Lloret de Mar. Una restricció que s’allarga fins al 15 d’octubre.

servicios profesionales jimenez

Durant aquest període, està prohibida qualsevol activitat amb l’ús de foc a les zones boscoses amb l’objectiu de prevenir incendis forestals, de cara a la primavera i estiu, dues estacions de l’any en què el risc augmenta de manera considerable.

La normativa regula que als terrenys forestals i en la franja de 500 metres que els envolta no es pot encendre foc, sigui quina sigui la finalitat. Aquesta prohibició s’allarga els propers 7 mesos, fins al 15 d’octubre.

Des d’ara i fins abans de l’estiu hi ha la possibilitat de realitzar algunes activitats al bosc però aquestes han de ser autoritzades per la Generalitat, que és qui té les competències. L’OIAC és el departament de l’Ajuntament de Lloret de Mar on s’ajuden a fer els tràmits corresponents.

spot_img

El + Vist