Divendres, 5 març 2021
12.8 C
Lloret de Mar
Les fires d'atraccions, avui al matí

Avui es posen en marxa les fires d’atraccions, a la zona blava del carrer dels Mestres

Fins el 23 de novembre, l’aparcament de la plaça de Braus –on hi ha el Mercadona- és gratuït durant les primeres tres hores.

Les fires d'atraccions, avui al matí

Darreres Notícies

Adrià Calaf, de l’escola Àngels Alemany, és el guanyador del concurs d’Aqualia

El certamen té per objectiu mostrar el cicle de l’aigua i conscienciar sobre la importància de fer-ne un ús sostenible.

Dulsat: “El passeig és l’artèria principal i volem que la gent pugui escollir”

Dilluns comença el període de votacions sobre com ha de ser la mobilitat al passeig i l'alcalde anima tothom a participar-hi.

Lloret estrena el videoclip ‘No callis’ per commemorar el 8M

L'ha gravat Bustek Films amb motiu del Dia de les dones i s'estrena aquest dissabte al Teatre, on també es farà la lectura del manifest institucional.

Oberta la convocatòria d’ajudes per pagar el lloguer de l’habitatge

La Generalitat atorga aquesta ajuda a les persones que, arran de la pandèmia, han acumulat deute per pagar el lloguer de casa seva.

Si la Festa de l’Esport focalitza l’atenció d’aquest cap de setmana a Lloret, hem d’anunciar que avui es posen en marxa les fires d’atraccions en motiu de la Festa Major de Sant Romà.

Tot i que els actes no començaran fins al 13 de novembre, des d’aquest divendres els nens i joves ja poden gaudir de les atraccions ubicades a la zona blava que hi ha al carrer dels Mestres, entre les pistes d’atletisme i el pavelló d’Esports.

Les fires obren portes avui i no les tanquen fins el proper dia 23. Durant aquestes setmanes, l’aparcament de la plaça de Braus –on hi ha el Mercadona- és gratuït durant les primeres tres hores.

A banda d’això, podem avançar més informació sobre el programa de la Festa Major de Sant Romà. Enguany la novetat ve marcada per quatre dies de barraques, amb més grups que mai, que tocaran a la plaça Germinal Ros. El regidor de Cultura, Albert Robert, destaca com a caps de cartell “Catarres, Mojinos Escozíos, Oques Grasse, Pacto entre Caballeros i grups d’aquí com Teoris del Qua”.

El regidor assenyala que la voluntat és que els veïns “s’ho passin bé” i que sobretot es facin seu el Sant Romà 2015.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.