2.3 C
Lloret de Mar

Avui es presenten les 11 parelles i el trio lingüístic creats a Lloret

A més, s’inaugura l’exposició “Quan parles fas màgia”, del Voluntariat per la Llengua, que es podrà visitar des d’avui fins al 12 de novembre.

Parelles lingüístiques formades el febrer del 2020 a Lloret de Mar.
Parelles lingüístiques formades el febrer del 2020 a Lloret de Mar.

Darreres Notícies

L’Oficina de Català de Lloret presenta aquesta tarda les parelles lingüístiques creades aquesta tardor, les quals participaran en la nova edició del Voluntariat per la Llengua. L’acte serà a les 19.30h, a la sala d’exposicions de la Biblioteca Municipal.

servicios profesionales jimenez

La directora de l’oficina, Cesca Cornellà, explica que s’han format 11 parelles i un trio lingüístic. Iniciaran les trobades presencials d’una hora a partir d’aquesta setmana per tal de practicar el català.

Una de les parelles formades aquesta tardor per practicar el català.
Una de les parelles formades aquesta tardor per practicar el català.

L’acte comptarà amb representants d’Òmnium Selva Marítima, que presentaran el projecte Tàndem Cultural, per potenciar l’ús social del català, facilitar l’accés a la cultura i reforçar el sentiment de pertinença a través de la llengua.

A més, Amaranta Gibert, directora del Teatre, presentarà la programació de la temporada d’arts escèniques, amb la qual les parelles lingüístiques es podran beneficiar d’una promoció de 2×1.

D’altra banda, també s’inaugurarà l’exposició “Quan parles fas màgia”, del Voluntariat per la Llengua, que es podrà visitar des d’avui fins al 12 de novembre en horari de matí i tarda.

spot_img

El + Vist