25 C
Lloret de Mar
L'obra de teatre 'Suite TOC núm.6'.

Avui es representa la primera obra de teatre en llenguatge de signes a Lloret

Es dona la circumstància que aquest dissabte es repeteix la visita guiada en català a Can Font en llengua de signes.

L'obra de teatre 'Suite TOC núm.6'.

Darreres Notícies

L’obra ‘Suite Toc N.6’ – que es representa avui al teatre- és la primera que s’ofereix en llenguatge de signes a Lloret de Mar.

El regidor del Teatre, Albert Robert, diu que “estem molt contents, el teatre ha de ser inclusiu, s’ha d’apropar a tothom, perquè tothom té dret a anar-hi”.

L’obra aborda el Transtorn Obsessiu-Compulsiu –el que es coneix com a TOC-, però el tema encara segueix sent molt tabú a la societat actual.

Conscients que és important que se’n parli sense por i sense embuts perquè les persones afectades se sentin acompanyades, la companyia Les Impuxibles, formada per les germanes Clara i Ariadna Peya, amb la col·laboració de Judith Pujol i María Velasco, han creat l’espectacle “Suite Toc núm. 6”.

'Suite Toc núm. 6'
‘Suite Toc núm. 6’

Es tracta d’un concert-espectacle que desestigma les malalties mentals.

“Suite TOC núm. 6” es podrà veure al Teatre de Lloret aquest divendres, a dos quarts de nou del vespre, i les entrades valen 18 euros.

Es dona la circumstància que aquest dissabte es repeteix la visita guiada en català a Can Font en llengua de signes. La visita, que inclou la ruta indiana, és a les 12 del migdia. La proposta adaptada es repeteix els dies 7 i 21 de maig.

spot_img

El + Vist