7.4 C
Lloret de Mar
Mapa de la previsió del temps per avui a Europa

Avui es tira sal a les cotes elevades del terme per evitar complicacions en cas de nevada

A partir de les 15 hores, es tirarà sal a les principals vies de les urbanitzacions més elevades del terme de Lloret de Mar.

Mapa de la previsió del temps per avui a Europa

Darreres Notícies

A partir de les 15 hores, es tirarà sal a les principals vies de les urbanitzacions més elevades del terme de Lloret de Mar. La mesura és preventiva per evitar problemes de circulació als accessos dels sectors situats per sobre dels 200 metres del nivell del mar. La previsió meteorológica assenyala que hi ha risc de nevada aquesta nit i matinada, a partir de la cota 300.

Segons fonts municipals, aquesta tarda s’escamparan uns 800 kilos de sal. L’operatiu el duen a terme conjuntament els efectius de la policia local, protecció civil i l’empresa de neteja de la vila. Felip Carbonell, cap de protecció civil, exposa que ” ho farem per sobre la cota 200 i als accessos de les urbanitzacions que es troben per sobre d’aquesta cota”. Carbonell explica que serà a “la zona alta dels Pinars, Lloret Blau, la Creu de Lloret, Lloret Residencial, Les Masies de Lloret, la part alta de Rocagrossa, Serrabrava i la Riviera”.

El cap de protecció civil destaca que la sal la tiraran a les vies principals per tal de garantir, en cas de nevada, que els veïns puguin arribar a casa seva. Afegeix que si el temps s’acaba complicant, es recomana només fer les sortides imprescindibles i que, en cas d’haver de conduir, es faci amb benzina suficient i el telèfon mòbil carregat.

Un altre consell important és estar atent a les informacions que vagi actualitzant la policia, a través de les xarxes socials.

spot_img

El + Vist