Diumenge, 24 gener 2021
11.1 C
Lloret de Mar
Cua de veïns avui a l'entrada del Decathlon.

Avui obre portes una botiga Decathlon a la població veïna de Blanes

es troba ubicat en una de les entrades de Blanes, en l’anomenat Pla Parcial Costa Brava, a davant dels supermercats Aldi i Consum, i a tocar de la carretera GI-682.

Cua de veïns avui a l'entrada del Decathlon.

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Avui ha obert portes una nova botiga de la cadena francesa Decathlon a la població veïna de Blanes, enmig d’una gran expectació dels veïns. Al costat de l’establiment dedicat a la venda de productes esportius, hi ha una superfície d’estacionament amb una capacitat per a 162 places d’aparcament. El nou Decathlon es troba ubicat en una de les entrades de Blanes, en l’anomenat Pla Parcial Costa Brava, a davant dels supermercats Aldi i Consum, i a tocar de la carretera GI-682.

La nova botiga, d’uns 3.000 metres quadrats, va obtenir la llicència d’obres de l’Ajuntament el desembre del 2019. Els 2.400 metres quadrats dedicats a la venda han quedat reduïts a 800, per complir amb les restriccions de la COVID.

L’acord va arribar després de gairebé una dècada de negociacions per aconseguir els permisos necessaris per a la construcció, en un municipi que ha sofert en els últims anys una transformació radical del seu entorn comercial allunyat del centre. Un dels compromisos per obtenir el permís implica que el Decathlon estarà en aquests terrenys un mínim de 30 anys.

Els terrenys se situen dins del Pla Parcial de la Costa Brava. Al costat hi ha una superfície d’estacionament amb capacitat per a 162 places d’aparcament, de les quals sis seran per a vehicles conduïts per a persones amb mobilitat reduïda. Una altra característica de la zona d’aparcament, que en l’actualitat ja incorporen gairebé totes les noves superfícies comercials, és que s’hi podrà recarregar vehicles elèctrics, amb quatre punts de connexió.

Decathlon està present actualment en 54 països, i destaca perquè desenvolupa marques pròpies. La primera botiga la va obrir el 1976 a Lille (França), i a l’Estat espanyol es va implantar per primer cop a Montigalà (Badalona), amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona del 1992.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.