10.1 C
Lloret de Mar
Cua de veïns avui a l'entrada del Decathlon.

Avui obre portes una botiga Decathlon a la població veïna de Blanes

es troba ubicat en una de les entrades de Blanes, en l’anomenat Pla Parcial Costa Brava, a davant dels supermercats Aldi i Consum, i a tocar de la carretera GI-682.

Cua de veïns avui a l'entrada del Decathlon.

Darreres Notícies

Avui ha obert portes una nova botiga de la cadena francesa Decathlon a la població veïna de Blanes, enmig d’una gran expectació dels veïns. Al costat de l’establiment dedicat a la venda de productes esportius, hi ha una superfície d’estacionament amb una capacitat per a 162 places d’aparcament. El nou Decathlon es troba ubicat en una de les entrades de Blanes, en l’anomenat Pla Parcial Costa Brava, a davant dels supermercats Aldi i Consum, i a tocar de la carretera GI-682.

La nova botiga, d’uns 3.000 metres quadrats, va obtenir la llicència d’obres de l’Ajuntament el desembre del 2019. Els 2.400 metres quadrats dedicats a la venda han quedat reduïts a 800, per complir amb les restriccions de la COVID.

L’acord va arribar després de gairebé una dècada de negociacions per aconseguir els permisos necessaris per a la construcció, en un municipi que ha sofert en els últims anys una transformació radical del seu entorn comercial allunyat del centre. Un dels compromisos per obtenir el permís implica que el Decathlon estarà en aquests terrenys un mínim de 30 anys.

Els terrenys se situen dins del Pla Parcial de la Costa Brava. Al costat hi ha una superfície d’estacionament amb capacitat per a 162 places d’aparcament, de les quals sis seran per a vehicles conduïts per a persones amb mobilitat reduïda. Una altra característica de la zona d’aparcament, que en l’actualitat ja incorporen gairebé totes les noves superfícies comercials, és que s’hi podrà recarregar vehicles elèctrics, amb quatre punts de connexió.

Decathlon està present actualment en 54 països, i destaca perquè desenvolupa marques pròpies. La primera botiga la va obrir el 1976 a Lille (França), i a l’Estat espanyol es va implantar per primer cop a Montigalà (Badalona), amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona del 1992.

spot_img

El + Vist