26.4 C
Blanes
Una classe de català, al curs passat.

Avui s’obren les inscripcions dels cursos de català a Lloret

En aquest trimestre, hi haurà cursos de tots els nivells, des d’inicial fins al superior, en modalitats presencials o en línia.

Una classe de català, al curs passat.

Darreres Notícies

Avui comencen les inscripcions per als cursos de l’Oficina de Català de Lloret de Mar. Unes inscripcions que estaran obertes fins aquest mateix divendres. Els primers dies s’adrecen preferentment a antics alumnes i tant dijous com divendres estan obertes a tothom.

Les persones que no tinguin cap certificat de coneixements de català hauran de fer una prova de nivell. Excepte aquelles persones que no entenen gens el català, que directament hauran d’apuntar-se al curs l’inicial.

circo de las estrellas

En aquest trimestre, hi haurà cursos de tots els nivells, des d’inicial fins al superior, en modalitats presencials o en línia. En el cas del C2, però, només es fa en línia asíncrona, és a dir, sense horaris. La directora de l’Oficina de Català de Lloret, Cesca Cornellà, explica que, si bé hi ha alumnes per a totes les modalitats, la prioritats són les classes presencials.

Els certificats de nivell que expedeix el Consorci per la Normalització Lingüística tenen validesa oficial i es corresponen amb els nivells del marc europeu comú de referència. La gent interessada s’ha d’apuntar a l’Oficina de Català (972 36 18 34) o bé a través de la web del Consorci de Normalització Lingüística.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist