20.1 C
Lloret de Mar
Usuaris de la piscina

Avui s’obren les preinscripcions dels cursos esportius municipals de Lloret de Mar

Els interessats s'han d'apuntar en línia, al web lloret.cat.

Usuaris de la piscina

Darreres Notícies

Avui s’ha obert el termini de preinscripcions per als cursos esportius municipals. Les activitat s’adrecen, especialment, a majors de 60 anys i a menors d’edat. Aquest any, com a novetat, els interessats només poden apuntar-se en línia, mentre que el pagament s’haurà de realitzar a la Piscina Municipal, amb cita prèvia.

Competició de natació a la piscina, el passat mes de gener.

L’oferta pel públic sènior -els majors de 60 anys empadronats a Lloret- compta amb classes de natació, aquagym, assessorament aquàtic, gimnàstica de manteniment, marxa nòrdica i ioga. Pel que fa als infants i joves d’entre 5 i 17 anys, s’ofereixen cursos de natació de diferents nivells.

El parc urbà de la zona del Rieral. (Facebook Marina Nicolàs)

També hi haurà disponible, per a majors d’edat, una activitat de manteniment als parcs de salut, per fer exercici un o dos cops per setmana. A més, es posarà a disposició dels majors de 14 anys el carnet del programa “corre-camina”, que permet córrer o caminar pel carril exterior de gespa artificial de les Pistes d’Atletisme.

Tot plegat té com a objectiu fomentar la salut i la pràctica esportiva, segons argumenta la regidora d’Esports, Anna García-Castany. Afegeix que “és important motivar la gent, posant facilitats com els preus assumibles dels cursos”.

Cal tenir en compte que aquest any, a causa de la covid, els cursos esportius limiten l’aforament i mantenen les mesures de prevenció ja habituals: ús de mascareta en espais comuns (no en la pràctica esportiva), higiene de mans i distància social.

El llibret (que podeu consultar aquí), amb tota l’oferta, els preus i la informació relativa a les preinscripcions, es pot descarregar al web de l’Ajuntament. A més, també s’inclou l’activitat i els contactes de les diferents entitats, clubs i associacions esportives de la vila. També s’editarà en paper i es trobarà a les dependències municipals.

spot_img

El + Vist