18 C
Lloret de Mar

Avui tanca la Biblioteca de Lloret com a punt de vacunació

També és el darrer dia en funcionament de l'Àrea Sanitària Mòbil, al costat de la caserna de la Policia Local.

Un jove, vacunant-se a la Biblioteca al 2021.
Un jove, vacunant-se a la Biblioteca al 2021.

Darreres Notícies

Avui és l’últim dia en què es vacuna contra la Covid19 a la Biblioteca de Lloret perquè ha baixat la demanda de vacunació i han millorat les dades epidemiològiques. L’espai municipal ha funcionat com a punt de vacunació des de l’abril de l’any passat.

servicios profesionales jimenez

A partir de dilluns que ve, la vacunació es durà a terme des del CAP del Rieral. Seguirà funcionant amb el sistema de cita prèvia, i els usuaris seran de Lloret de Mar i Tossa.

Com a punt de vacunació, la Biblioteca ha organitzat fins a quatre maratons sense cita prèvia. Segons la doctora Cristina Castellà, de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, aquest fet ha contribuït a “descongestionar el CAP i ha permès evitar un gran flux de gent en moments d’alta incidència del virus”.

Àrea Sanitària Mòbil (CSMS)
Àrea Sanitària Mòbil (CSMS)

L’espai que també deixa de funcionar (avui divendres, 4 de març, és l’últim dia) és l’Àrea Sanitària Mòbil, instal·lada al costat de la caserna de la Policia Local. En aquest indret és on es realitzaven fins ara les proves diagnòstiques de la Covid19, el qual ha ajudat a “facilitar la gestió de la sisena onada”.

Com que l’Àrea Sanitària Mòbil tanca avui, a partir del proper dilluns, les proves es traslladaran al CAP 1. Ara mateix, només es fan els test a les persones amb símptomes i que tinguin una cita prèvia.

En tot el temps que han funcionat aquests sistemes, s’han fet més de 42.000 PCR i més de 18.000 test d’antígens als usuaris de la zona. Segons la Corporació de Salut, ara mateix prop del 80% de la població lloretenca té la puta completa de vacunació.

spot_img

El + Vist