10.1 C
Lloret de Mar

‘Bailando a Lorca’ inaugura les jornades de Cúllar a Lloret

Esgotades les entrades per a Bailando a Lorca. L’espectacle que fusiona flamenc i teatre inaugurarà les jornades de Cúllar d’aquest any, que celebren el desè aniversari. Serà divendres al vespre amb dues sessions, a les set i a les nou. L’espectacle l’ha creat la companyia La Caravana, formada per Paco Moreno i Cristina Catalán, amb […]

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

Esgotades les entrades per a Bailando a Lorca. L’espectacle que fusiona flamenc i teatre inaugurarà les jornades de Cúllar d’aquest any, que celebren el desè aniversari. Serà divendres al vespre amb dues sessions, a les set i a les nou.

L’espectacle l’ha creat la companyia La Caravana, formada per Paco Moreno i Cristina Catalán, amb la col·laboració del professor de flamenc Chiqui Morales.

Les actuacions dels alumnes de flamenc de la Casa de Cúllar, la majoria dones, i d’un parell de grups de nenes, s’intercal·laran amb les escenes de teatre, protagonitzades per Lorca i altres personatges que van tenir rellevància a la seva vida, tal com apunta el director, Paco Moreno.

El text l’ha escrit Cristina Catalán, que ha explicat que l’obra comença amb el naixement del reconegut poeta. El resultat és ‘Bailando a Lorca’, un bon espectacle segons Chiqui Morales.

L’espectacle compta amb la col·laboració especial d’Abel de Ribera, Cristina Torrente, Amador Lobato i De Poma, a banda de tots els alumnes de la Casa de Cúllar. L’ajudant de coreografia és la Mónica Muñoz, la maquilladora, la Cristina Pérez i el fotògraf David Galán.

Al teatre hi assistiran veïns de Lloret, però també d’arreu de Catalunya i de Cúllar, que vénen a la vila amb motiu de les jornades dedicades a celebrar l’agermanament entre el poble granadí i el nostre municipi.

spot_img

El + Vist