9.4 C
Lloret de Mar

Baixa el nombre d’usuaris del Puntet que es connecten a internet

El regidor de joventut, Ignasi Riera, ho atribueix a l’ús creixent dels telèfons mòbils per connectar-se a la xarxa. En aquest sentit, creu que caldrà buscar la manera d’adaptar-se als nous temps.

El Puntet de l'avinguda de Vidreres
El Puntet de l'avinguda de Vidreres

Darreres Notícies

El departament de joventut de l’Ajuntament ha atès 667 consultes durant el 2014. Segons la memòria de l’any passat, a més, s’han expedit 160 carnets i s’han dut a terme prop de 1.350 tràmits.

Una altra dada que destaca és que s’ha reduït el nombre d’usuaris que utilitzen els ordinadors dels casals de joves per connectar-se a internet. El regidor de joventut, Ignasi Riera, ho atribueix a l’ús creixent dels telèfons mòbils per connectar-se a la xarxa. En aquest sentit, creu que caldrà buscar la manera d’adaptar-se als nous temps.

El regidor també ha parlat d’una iniciativa d’aquest any, anomenada Love Test. És un qüestionari en línia, que té com a objectiu fer reflexionar els adolescents sobre com viu o com veu un mateix les seves relacions amoroses.

Els Puntets també actuen com a centre de recursos per acollir programes d’altres institucions, com ara la Tarda Jove, que es du a terme amb Benestar i Família i que treballa als barris per captar joves que estan al carrer i buscar-los activitats que els puguin atraure. Un altre exemple és el projecte Joves per l’Ocupació, del Consell Comarcal de la Selva, que es destina a la formació ocupacional i la inserció laboral del col•lectiu. O també el programa que fa un seguiment i suport als estudiants de secundària que tenen dificultats per treure’s el graduat. Segons Ignasi Riera, tots els programes funcionen molt bé i estan obtenint resultats molt positius.

spot_img

El + Vist