14.8 C
Lloret de Mar

‘Bajo Terapia’, espectacle solidari de Corset Teatre, aquest diumenge

La comèdia de la companyia lloretenca es podrà veure diumenge a les 18 hores. Les entrades valen 8 euros que es destinaran al Centre de Distribució d'Aliments.

Una escena de 'Bajo Terapia' (Corset Teatre)
Una escena de 'Bajo Terapia' (Corset Teatre)

Darreres Notícies

Corset Teatre representarà Bajo Terapia, aquest diumenge al Teatre de Lloret, amb una finalitat solidària. Tots els diners que es recaptin es destinaran al Centre de Distribució d’Aliments de Lloret (CDA).

Bajo Terapia és una comèdia que parla sobre les relacions de parella i que fa reflexionar els espectadors sobre el comportament de l’ésser humà quan comparteix la seva vida amb una altra persona. La funció presentarà tres parelles i tot acabarà amb un final inesperat i impactant.

La directora, Núria Domingo, assegura que el públic de totes les edats passarà una molt bona estona.

“És divertida, amena i molt realista. Afronta la convivència entre parelles que comencen, que ja porten un temps i que porten més temps”

Núria Domingo

En aquesta ocasió, Corset Teatre s’ha decantat per una comèdia com aquesta perquè, segons Núria Domingo, en aquest context tan complicat que estem vivint, és més important que mai riure.

Bajo Terapia és una obra de Matías del Federico adaptada per la companyia lloretenca, amb la direcció de Núria Domingo, que compta amb el suport de Cristina Relat. La interpretació recau en Alicia Sánchez, Carmen de Rosendo, José Fraile, Raúl Rodríguez, Tono Alsina i Virginia San Martín.

Tots els actors, en acabar la funció de 'Bajo Terapia' (Corset Teatre)
Tots els actors, en acabar la funció de ‘Bajo Terapia’ (Corset Teatre)

L’espectacle es farà aquest diumenge i, com hem dit, els diners recaptats es destinaran al CDA. La idea la va tenir la mateixa Núria Domingo el dia que va veure una llarga cua davant del CDA, on el nombre d’usuaris s’ha incrementat exponencialment arran de la pandèmia.

La proposta va ser molt ben rebuda, tant per part de l’Ajuntament com de Càritas. En aquest sentit, s’han mostrat molt agraïdes tant la presidenta de l’entitat, Lucía Echegoyen, com la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez.

L’obra començarà a les sis de la tarda d’aquest diumenge, al Teatre de Lloret. La venda d’entrades es fa en metàl·lic al Puntet. El preu és de vuit euros, que es destinaran al Centre de Distribució d’Aliments de Lloret.

També es pot col·laborar amb la causa portant aliments diumenge mateix al Teatre o bé amb l’anomenada entrada amiga, és a dir, pagant els vuit euros de l’entrada encara que no es pugui assistir a l’espectacle.

spot_img

El + Vist