19.8 C
Blanes
Un de les activitats del Lloret Negre a Àtics.

Balanç positiu del festival Lloret Negre, amb una 15a d’actes

A més de la presència de Carlos Bardem, Tura Soler o David Fernández, la novetat d’aquest any ha estat que el certamen s'ha desdoblat entre la Biblioteca i l'Àtics.

Un de les activitats del Lloret Negre a Àtics.

Darreres Notícies

Aquest diumenge ha tancat les portes Lloret Negre, amb la presència destacada de Carlos Bardem. El reconegut actor i escriptor ha presenta un parell de novel·les. Una de les quals és “El asesino inconformista”, en què el protagonista és un assassí peculiar que no accepta qualsevol encàrrec i només mata polítics corruptes.

Al llarg de tres dies, el Lloret Negre ha celebrat una 15a d’actes, entre tertúlies, xerrades, tallers, lectures, presentacions i un espectacle. A més, una vintena d’escriptors han signat els seus llibres durant el festival.

circo de las estrellas
https://twitter.com/marciansTV3/status/1664529782606905345?s=20

Angelique Pfitzner, l’organitzadora, en fa un balanç positiu: “és un programa gratuït, amb més de 70 escriptors, que ha estat un èxit de participació i de públic”. A més de la presència de Carlos Bardem, Tura Soler o David Fernández, la novetat d’aquest any ha estat que el Lloret Negre s’ha desdoblat. A més de la seu habitual de la Biblioteca, ha ocupat també el restaurant Àtics.

El proper pas serà al setembre, amb l’entrega dels premis literaris de novel·la i relat. De cara al novembre hi haurà el festival de cinema Lloret Negre, on s’espera que repeteixi Carlos Bardem.

Recupera l’entrevista a Carlos Bardem en el nostre Instagram.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist