23.1 C
Lloret de Mar

‘Balneari Maldà 2: L’Educació’, arriba al Lloret Espai Off amb les entrades exhaurides de fa dies

L’obra es defineix com un cabaret de petit format que parla sobre l'educació des del teatre de l'absurd, la música, el gest i, sobretot, l’humor.

Balneari Maldà 2: L'educació
Balneari Maldà 2: L'educació

Darreres Notícies

Amb totes les entrades venudes de fa dies, aquesta setmana el Lloret Espai Off es fa en dissabte. L’obra que s’ofereix és la segona part d’una trilogia anomenada Balneari Maldà i se centra en l’educació, tal com ha explicat el dramaturg Adrià Aubert.

L’obra es defineix com un cabaret de petit format que parla sobre l’educació des del teatre de l’absurd, la música, el gest i, sobretot, l’humor. Un dels protagonistes és un expert finlandès, que ve a fer un informe sobre la nostra educació fent un repàs a tots els tipus, ja sigui l’escolar, la sexual, la religiosa, la musical, l’ensenyament a l’escola pública i a la privada passant per bullying, l’educació familiar i arribant a la formació a la universitat.

Balneari Maldà -inspirat en el Monty Phyton’s Flying Circus-és un cabaret construït a partir d’esquetxos breus, amb música composada per a l’ocasió per Llorenç González. La dramatúrgia va a càrrec d’Anna Maria Ricart, Xavi Morató i Adrià Aubert.

Es representa aquest dissabte al centre cívic del Rieral, a partir de les vuit del vespre. És el primer cop que un ‘off’ ocupa aquest espai municipal.

spot_img

El + Vist