22.5 C
Lloret de Mar
La lloretenca, membre del Consell per la República.

Baltrons, en la comissió internacional del Consell per la República Catalana

La lloretenca es mostra 'molt orgullosa' de vicepresidir aquesta comissió per tal de 'treballar per la futura república catalana'.

La lloretenca, membre del Consell per la República.

Darreres Notícies

La lloretenca Lluïsa Baltrons ha estat escollida vicepresidenta de la Comissió d’Acció Internacional (CAI) dins de l’Assemblea de Representants del Consell per la República Catalana.

Baltrons afirma que “estic molt orgullosa i amb ganes de començar a treballar amb persones compromeses amb la futura república catalana”. La lloretenca forma part de la comissió internacional, juntament amb un altre gironí, Salvador Ribot, que n’és el secretari. La presidenta és Pilar Gil.

Reunió telemàtica del Consell per la República.
Reunió telemàtica del Consell per la República.

Tot plegat s’ha decidit en una reunió telemàtica, feta dies enrere, en què l’assemblea del Consell per la República ha escollit fins a cinc comissions de treball: legislativa, econòmica, cultural, de política interior i l’esmentada d’acció internacional.

Recordem que a mitjans de novembre l’Assemblea de Representants del Consell per la República es va reunir de forma presencial en un primer plenari a la Catalunya Nord, amb la presència de Carles Puigdemont.

spot_img

El + Vist