4.2 C
Lloret de Mar

El Banc del Temps organitza un taller de punts de llibre per a joves i adults

És gratuït i es farà a la biblioteca cada dimecres de set a vuit de la tarda fins al 20 d'abril.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

El Banc del Temps organitza un taller de punts de llibre cada dimecres a la tarda fins al 20 d’abril. L’objectiu és fer una bona quantitat de punts per poder posar a la parada que muntarà per Sant Jordi l’associació de dones l’Aurora –que és l’entitat que gestiona el Banc del Temps.

servicios profesionales jimenez

Conxa Alférez, membre de l’associació, ha explicat que el taller s’adreça a joves i adults, i els nens només hi podran assistir si hi van acompanyats d’una persona gran, ja que per fer aquests punts s’haurà de cosir.

El taller es farà, a partir de demà, cada dimecres de set a vuit de la tarda. És gratuït i els participants poden anar-hi els dies que vulguin. Per assistir-hi no cal fer cap inscripció; simplement presentar-se al primer pis de la biblioteca i posar-se a fer punts seguint les instruccions d’una experta.

Conxa Alférez ha aprofitat l’entrevista a la ràdio per recordar als veïns que poden fer-se socis del Banc del Temps (ara en són uns 200). Tot i així, anima a tothom a demanar coses, ja que la majoria de persones ofereixen serveis però pocs en demanen. La inscripció al Banc del Temps també és gratuïta.

spot_img

El + Vist