4.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 01 JULIOL 2016

Entrevistem els estudiants lloretencs que han obtingut la millor nota de la Selectivitat: Tomeu Canals i Galí de la Immaculada Concepció, Marta Barraso de l’institut Rocagrossa i, per últim, la Tania Olivas del Coll i Rodés. Parlem de turisme amb la directora del Lloret Convention Bureau, Montse Belisario, perquè l’ens participa en una de les trobades més importants […]

Entrevistem els estudiants lloretencs que han obtingut la millor nota de la SelectivitatTomeu Canals i Galí de la Immaculada Concepció, Marta Barraso de l’institut Rocagrossa i, per últim, la Tania Olivas del Coll i Rodés.

Parlem de turisme amb la directora del Lloret Convention Bureau, Montse Belisario, perquè l’ens participa en una de les trobades més importants d’Europa per al sector, a Madrid, en què s’entrevistarà amb 50 empreses.

Amb el regidor de Comerç, Cristian Fernández, subratllem que a partir d’avui divendres les botigues poden obrir, si volen, fins a les 11 de la nit. La mesura s’allarga juliol i agost.

Ens fem ressò de les múltiples activitats que s’han programat per a aquest cap de setmana com, per exemple, les cantades d’havaneres de les que hem parlat amb Neus Dalmau.

Per últim, donem veu al cap del servei d’empresa del Consell Comarcal de La Selva, Jordi Solà, per explicar la mostra anomenada Start Art, que es duu a terme aquesta tarda a Santa Coloma de Farners, amb la participació d’una empresa lloretenca.

Darrers Programes