9.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 01 JUNY 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Iniciem la setmana explicant-vos que Lloret de Mar entra a partir d’avui a la fase 2 de la desescalada, en estar a dins de la regió sanitària de Girona. Entre altres mesures, es permeten les trobades de fins a 15 persones tant a l’aire lliure com a casa i es permeten les visites a les residències de la gent gran. Aquesta fase elimina les franges horàries per als passejos de nens i adults, i per fer esport. Així que es podran fer a qualsevol hora del dia, exceptuant les franges reservades per a la gent gran (de 10 a 12 h i de 19 a 20 h). A més, es permeten grups de fins a 10 persones no convivents, i sense límits per als convivents a l’hora de passejar. Un altre canvi important és que es permet l’ús recreatiu de la platja, per banyar-se i prendre el sol, no només un ús esportiu individual. Els grups, però, han de ser fins a 15 persones (excepte convivents) i mantenint una distància física de 2 metres entre sí, incloses tovalloles i objectes personals. A la platja l’esport s’ha de fer de manera individual i respectant la distància de seguretat (de 2 metres). No estan permesos els esports col·lectius. Avui recordem les mesures permeses i amb quines condicions es duen a terme.

D’altra banda, avui, 1 de juny, s’inicien els treballs d’adequació i posada a punt de les platges de Lloret de Mar. Amb l’entrada de la Fase 2 de desescalada, que permetrà que la ciutadania pugui anar a les platges, també entra en funcionament el servei de salvament i socorrisme. En parlem amb Marina Nicolàs, regidora de Medi Ambient.

De cara a dimecres obre les portes la piscina, amb estrictes mesures de seguretat. Les repassem amb Anna García Castany, regidora d’Esports.

Després entrevistem Xavi Flores, com a regidor de patrimoni cultural. Al llarg d’aquesta setmana reobren els jardins de Santa Clotilde i el Turó Rodó. Ell ens explica amb quines condicions.

Tot seguit, en esports, anunciem que els clubs de futbol i futbol sala ja coneixen com acaben les competicions de lliga. La Federació Catalana de Futbol ha anunciat la resolució dels campionats, amb un mètode diferent del que han adoptat la resta de federacions de l’Estat Espanyol.

I acabarem parlant de la confraria de Sant Elm, que demà celebra la diada de Sant Elm de manera virtual. Demana als veïns que omplin les xarxes socials amb fotos de mar, amb l’etiqueta #2junysantelmlloret. En parlem amb el president de la confraria, Ignasi Riera.

Darrers Programes