28.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 01 MARÇ 2018

Avui expliquem que prop d’un centenar de persones s’apunten a uns tastets d’innovació social, que es fan demà a Lloret. La importància d’innovar i de millorar de forma continuada, en un àmbit tant fonamental com els serveis socials. Amb aquesta premissa, s’han organitzat a Lloret els anomenats ‘Tastets d’Innovació Social’. Tindran lloc aquest divendres al matí, […]

Avui expliquem que prop d’un centenar de persones s’apunten a uns tastets d’innovació social, que es fan demà a Lloret. La importància d’innovar i de millorar de forma continuada, en un àmbit tant fonamental com els serveis socials. Amb aquesta premissa, s’han organitzat a Lloret els anomenats ‘Tastets d’Innovació Social’. Tindran lloc aquest divendres al matí, amb prop d’un centenar de persones apuntades, a l’hotel Guitart Central Park.

La jornada, que organitza el departament de Benestar i Família de l’Ajuntament, permetrà conèixer l’experiència i projectes de diferents municipis del territori, com Palafrugell, Cassà, Platja d’Aro, Lloret o de comarques com la Selva o l’Alt Empordà.

En format breu, s’exposaran un seguit d’iniciatives com “el treball multifamiliar en l’àmbit dels serveis socials”, el “treball comunitari”, “les habilitats per a la vida amb joves”, o el projecte “#itutambé”.

Entrevista a Cristian Fernández, regidor de Benestar Social, sobre aquests ‘Tastets d’Innovació Social’ que es faran aquest divendres al matí, amb prop d’un centenar de persones apuntades, a l’hotel Guitart Central Park.

Entrevista a Elizabeth Keegan, directora de Lloret Turisme, per saber detalls de com promociona Lloret el cap de setmana temàtic sobre ciclisme de finals d’abril. S’ha fet una estada en una fira de Londres especialitzada i una presentació a Castelló.

Entrevista a Bernat Ribera, un lloretenc de 17 anys, que ha guanyat els School Games d’hivern en la modalitat d’snowboard cross. Consisteix en baixar una pista amb obstacles i amb 3 esportistes més. El primer que arriba es classifica.

Donem a conèixer el palmarès del Carnaval de Tossa en què fins a quatre colles de Lloret es van endur premis i no uns guardons qualsevol. Escoltem els representants de colles com Welcome, Encantats o La Mainada.

Entrevista a Margarita Rodríguez, coordinadora del Casal Municipal de la Gent Gran, que explica que els jubilats han de renovar el seu carnet de transport urbà, que és anual, a partir d’avui, primer de març, i al llarg d’aquest mes.

Darrers Programes