Divendres, 22 gener 2021
14.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 01 MARÇ 2019

Avui obrim el magazine informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant-vos que avui es dona el tret de sortida al Carnaval de Lloret, que celebra els 40 anys d’existència. El Carnaval de Lloret forma part de la celebració a la Costa Brava Sud, en què la nostra vila i les poblacions veïnes, Blanes i Tossa, s’uneixen per oferir una festa que ja és tota una referència en el territori.

Unes 4.000 persones desfilaran a les rues dels tres municipis, com a espectacle destacat d’aquest esdeveniment, que aplega més de 10.000 espectadors cada any.

Escoltem el missatge del regidor de Cultura i Festes, Albert Robert, així com als alcaldes de Blanes i Tossa. També sentim la colla Carnestoltes, que enguany recau en els Encantats, que són els encarregats de donar per inaugurada la festa.

Repassem cada acte del Carnaval, els grups que tocaran aquest dissabte als concerts programats amb els Catarres com a esperats caps de cartell. El Xino Xano se suma, un any més, als actes de Carnaval i col·labora amb el sopar popular d’aquesta nit. Serà després de l’arribada del Carnestoltes. L’entitat oferirà botifarra amb mongetes a tothom que vulgui.

Entrevista a Albert Quintana, narrador de la sessió del Racó dels Contes, la d’aquest dissabte està inspirada en el Carnaval, amb quatre històries.

Expliquem què cal fer per participar en la sessió de maquillatge que organitza dissabte l’Associació de Dones l’Aurora a través del Banc del Temps. Serà a la biblioteca infantil i els més petits podran demanar la caracterització del personatge que vulguin. Els més petits són uns dels autèntics protagonistes d’aquest cap de setmana. Diumenge a la tarda hi haurà dos espectacles infantils, a càrrec de les companyies “Ai Carai” i “Xip Xap”. En sabrem més coses al llarg del programa.

Entrevista a Jordi Orobitg, regidor de l’ajuntament i diputat d’ERC al parlament, sobre la pregunta formulada al departament de Territori sobre la situació actual del projecte de millora de seguretat de la C-63.

Darrers Programes

Aquest divendres us expliquem que ja fa un any que Lloret de Mar va viure el temporal...
Avui parlem del procés participatiu per decidir com ha de ser la mobilitat al passeig, es comenta la...
Avui coneixem l’opinió d’algunes entitats sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim. Recordem que...
En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.
Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Bon Dia Bona Hora – 22 Gener 2021

Aquest divendres us expliquem que ja fa un any que Lloret de Mar va viure el temporal més intents de les últimes...

Tertúlia Ciutadana – 21 Gener 2021

Avui parlem del procés participatiu per decidir com ha de ser la mobilitat al passeig, es comenta la crida que ha fet Max...

Bon Dia Bona Hora – 21 Gener 2021

Avui coneixem l’opinió d’algunes entitats sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim. Recordem que fa uns dies l’Ajuntament va...

Amb veu pròpia – ‘Carlus’ Cardona

En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.