16.8 C
Blanes

PROGRAMA

BDBH – 02 ABRIL 2019

Avui obrim el magazine informatiu matinal de Nova Ràdio Lloret explicant que un total de 16 restaurants de Lloret de Mar han estat acreditats aquest dilluns amb el distintiu AMED. L’atorga l’Agència de Salut Pública de Catalunya als establiments que promouen la dieta mediterrània. És a dir, que aposten per una alimentació saludable, amb més presència de […]

Avui obrim el magazine informatiu matinal de Nova Ràdio Lloret explicant que un total de 16 restaurants de Lloret de Mar han estat acreditats aquest dilluns amb el distintiu AMED. L’atorga l’Agència de Salut Pública de Catalunya als establiments que promouen la dieta mediterrània. És a dir, que aposten per una alimentació saludable, amb més presència de producte fresc, com fruita i verdura, oli d’oliva o aliments amb fibra. 

Amb 16 establiments que tenen el distintiu de dieta mediterrània, Lloret de Mar es converteix en el primer municipi de les comarques de Girona amb més restaurants acreditats. A Catalunya és el quart i aviat podria ser el tercer, ja que hi ha uns quants restaurants més en procés d’acreditació. Dels tots els establiments amb el distintiu de dieta mediterrània, dos són restaurants. La resta, estan a dins dels hotels i representen 10.000 places, més d’una tercera part de l’oferta que hi ha a la destinació. 

Entrevista a Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar, per valorar aquesta distinció, i escoltem les declaracions del sector a través d’una representant de l’Agència de Salut Pública.

Entrevista a Ignasi García, membre de l’Associació Pas a Pas de Lloret, ja que avui se celebra el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme i l’entitat s’ha volgut sumar a aquesta jornada solidària. Ho fa amb una festa anomenada “Holi” amb diferents activitat, que es farà aquest diumenge.

Informem que Nerea Martínez, del Club Patinatge Artístic Lloret, s’ha classificat pel Campionat de Catalunya, que se celebrarà a Anglès el pròxim 20 d’abril. La patinadora va ser subcampiona aquest cap de setmana a la competició territorial Júnior i Sènior.

Entrevista a Quique Molina, professor de l’Institut Rocagrossa, perquè dies enrere es va presentar un nou cicle de grau superior en l’àmbit dels esports, que s’oferirà el pròxim curs al centre. Es tracta del cicle de Tècnic Superior en Condicionament Físic. D’aquesta manera, el centre es converteix en un referent català en la formació esportiva.

Entrevista a Angelique Ppfitzner, responsable del Festival Lloret Negre,  el concurs literari, que té per objectiu guardonar la millor novel·la de gènere negre escrita i publicada en català al llarg de l’any passat, se celebrarà a la vila del 12 al 14 d’abril.

Darrers Programes