24.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 02 AGOST 2017

Avui informem que Lloret s’adhereix a l’anomenat Manifest felí, que té per objectiu millorar les condicions dels gats del municipi.

La idea és molt senzilla. Si es té un control absolut de les colònies de gats s’aconseguiran beneficis com la millora de la higiene i la salut de les mascotes que transiten pels carrers de Lloret. La iniciativa respon a una demanda de l’Associació Protectora d’Animals Sense Casa. És una organització sense ànim de lucre, amb seu a  Lloret, que es dedica a la cura i la protecció d’aquests animals que viuen a fora de les llars.

L’adhesió es va debatre en el ple d’aquest dilluns en forma de moció. La va presentar el grup d’En Lloret, sí se puede i tots els grups van donar-hi el seu suport.

Entrevista a Raquel Rodríguez, secretària de l’Associació Protectora d’Animals Sense Casa,  per valorar què significa l’acceptació de les normes que impulsa aquest decàleg.

Entrevista a Ricard Salines, director de la Piscina Municipal,  perquè s’ha impulsat una nova campanya per captar abonats. A més, coneixem si la instal·lació continua durant aquest estiu a ple rendiment amb l’organització de competicions o estades d’esportistes.

Entrevista a Eduard Comalada, membre del Quartet de Cordes Glier, que actuen aquest vespre a la parròquia de Lloret. La formació està integrada per Gabriel Vintró i Núria Vinyals, als violins, Rosa Comellas, a la viola, i Eduard Comalada, al violoncel.

Entrevista a Albert Robert, regidor de Cultura, per comentar el certamen “Fenals de Música”. Es durà a terme durant el mes d’agost i s’han programat quatre concerts. Les actuacions tindran un atractiu especial: es realitzaran a la platja a la platja de Fenals.

Darrers Programes

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA