Divendres, 4 desembre 2020
11.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 02 DE JULIOL 2015

Entrevista a Maurici Carbó, gerent de Lloret Turisme, per saber com han anat les accions promocionals a Perinyà i a Toulouse per atraure aquest tipus de visitants.

Expliquem com ha anat la inauguració de l’exposició de pintures de Joan Llavarias, que aquest dimecres s’ha inaugurat a l’edifici de Can Saragossa. Per molts motius, és una mostra única i itinerant, que comença el periple a Lloret de Mar.

Entrevista a Anna Peña, guia de visites teatralitzades, per coneixer els detalls de les dues visites que es proposen aquest estiu a lloretencs i turistes de proximitat. Es faran al castell medieval de Sant Joan i al Museu del Mar, on, diuen, hi ha un fantasma. 

Exposem les novetats que ens trobem des d’aquest mes de juliol, a la factura de la llum i a la del gas.

Entrevista a Lluís Pérez, director de la formació coral IN CRESCENDO, que actuen aquesta nit als jardins de Santa Clotilde. La formació coral va guanyar l’any passat el concurs de TV3 ‘OH HAPPY DAY’ i avui seran a Lloret, dins del festival VINOMI.

Entrevista a Rosa Clota, presidenta de l’Associació de Puntaires, que explica l’inici de les trobades de puntaires al pati de l’Erol, al costat de la parròquia.

Darrers Programes

Acabem la setmana explicant-vos que les escoles de Lloret de Mar se sumen a la recollida d’aliments...
Avui parlem de la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual, del Pla de Nadal que ha...
Avui destaquem que la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual. L'esdeveniment popular manté la finalitat solidària,...
La costura, una afició convertida en professió, li va permetre tirar endavant quatre fills tota sola, després de quedar vídua ben jove.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Bon Dia Bona Hora – 4 Desembre 2020

Acabem la setmana explicant-vos que les escoles de Lloret de Mar se sumen a la recollida d’aliments de Cáritas. Els centres de...

Tertúlia Ciutadana – 3 Desembre 2020

Avui parlem de la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual, del Pla de Nadal que ha presentat el Govern de la...

Bon Dia Bona Hora – 3 Desembre 2020

Avui destaquem que la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual. L'esdeveniment popular manté la finalitat solidària, en aquest cas amb la...