26.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 02 JUNY 2017

Avui informem de la plena ocupació esportiva, aquest cap de setmana, a Lloret. Hi haurà unes quantes competicions de primer nivell com el Campionat de Catalunya d’atletisme –que portarà unes 3.000 persones a la vila-. La resta d’esdeveniments esportius no es queden enrere. Dissabte trobem la copa catalana de natació, la Maresme de Futbol –que […]

Avui informem de la plena ocupació esportiva, aquest cap de setmana, a Lloret.

Hi haurà unes quantes competicions de primer nivell com el Campionat de Catalunya d’atletisme –que portarà unes 3.000 persones a la vila-. La resta d’esdeveniments esportius no es queden enrere.

Dissabte trobem la copa catalana de natació, la Maresme de Futbol –que es fa aquí i a Tordera-, un torneig de futbol sala i la gimnastrada.

En aquesta primera part del BDBH ens farem ressò de tot plegat, així com de la presentació ahir de les competicions de tenis que es faran el proper cap de setmana al resort de Santa Coloma de Farners, organitzades en part per l’Ajuntament de Lloret.

També explicarem els partits que queden per jugar. Són dos: hoquei i futbol, que encaren l’últim cap de setmana de competició amb els deures fets.

Entrevista a Josep Maria Torras, tècnic del consell esportiu de la Selva, sobre la copa catalana d’atletisme que es disputa aquest cap de setmana a les pistes de Lloret.

Entrevista a Josep Maria Ribera, secretari del Club Unió Futbol Sala Lloret, que explica com serà el torneig de cloenda de temporada d’aquest esport.

Entrevista a Blanca Lloveras, entrenadora del Club Gimnàstica Lloret, ja que aquest cap de setmana se celebra la Gimnastrada.

Entrevista a Roland Sánchez, organitzador de la copa Maresme de futbol, se celebra a cavall de Tordera i de Lloret aquest cap de setmana.

Entrevista a Elisabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, perquè comença una nova oferta turística dedicada a descobrir l’entorn natural submarí de Lloret. Són les sortides d’immersió lleugera o snorkelling, que es faran tots els dissabtes de juny des de la Casa del Mar.

Entrevista a Joel Da Silva, coordinador del servei de platges, ja que aquest mes de juny els socorristes s’incorporen a totes les cales de Lloret, a més de les platges.

Entrevista a Agustí Blanch, obrer major de la Confraria de Sant Elm, perquè avui es fa la missa de Sant Elm i d’aquí a una setmana arriba el sopar de germanor de la confraria.

Darrers Programes