20.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 02 JUNY 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Aquest dimarts tenim un informatiu matinal molt complet, el qual, iniciem amb les novetats que l’ajuntament de Lloret aplica en el calendari fiscal d’aquest 2020. El consistori va reaccionar ràpid i tan bon punt va esclatar la crisi del coronavirus ja va anunciar que s’ajornaven els pagaments de les taxes i impostos municipals.

Entrevista a Lara Torres, regidora de Serveis Econòmics, que comenta les novetats i a qui també li preguntem què han de fer les persones que tinguin dificultats arran de la crisi que estem vivint, perquè poden sol·licitar nous terminis i fraccionaments.

Entrevista a Albert Ferràndez, regidor d’Educació, perquè algunes escoles i instituts de Lloret van tornar a obrir les portes ahir, amb l’entrada a la fase 2. Després de dos mesos i mig tancats, els centres han aplicat una sèrie de mesures per tornar a rebre alumnes, tot i que amb moltes restriccions. Pel que fa a les llars d’infants, la reobertura s’ajorna a dilluns que ve, dia 8.

Avui tornen a obrir portes els Jardins de Santa Clotilde. Ho expliquem i escoltem les declaracions del regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores. També avui, 2 de juny, és Sant Elm i la Confraria ho celebra de manera virtual, demanant als veïns que pengin a les xarxes socials imatges del mar amb l’etiqueta #2junysantelmlloret

En plana de successos, informem que els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Lloret de 35 anys i nacionalitat romanesa que conduïa begut i drogat i que va fugir d’un control policial protagonitzant una persecució per l’AP-7, entre Maçanet de la Selva i Sant Julià de Ramis, al Gironès.

Entrevista a Jordi Palaudelmàs, portaveu de SOS Lloret, perquè l’entitat ecologista denuncia el mal estat del monument de l’Àngel i d’altres elements del patrimoni cultural que hi ha al paratge de Sant Pere del Bosc i el seu entorn. En coneixem tots els detalls, perquè la plataforma ciutadana ha requerit tant a la Generalitat com a l’Ajuntament que actuïn al respecte.

Entrevista a Enric Martínez, coordinador de l’ADF de la Selva marítima, perquè l’entitat ja ha començat, com fa cada any per aquestes dates, la campanya de neteja del borrissol del pollancre per prevenir incendis.

Entrevista a Buba Junior, artista lloretenc, que amb 21 anys està a punt de publicar el seu primer àlbum. Sortirà a la llum, concretament, aquest mateix dissabte, dia 6 de juny, i es titula “Solo soy una voz”.

Darrers Programes