Divendres, 4 desembre 2020
12.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 03 ABRIL 2017

Avui expliquem que s’acaben a Lloret unes obres molt esperades: les del pàrquing del CAP-1.

Aquests dies finalitzen unes obres de millora molt demanades: les de l’aparcament de Can Xardó, situat al costat del CAP del carrer Girona.

Amb un cost de 200.000 euros, els treballs s’han estat fent des de principis d’any i han permès asfaltar la superfície -un total de 7.000 metres quadrats-, a més d’invertir la circulació de vehicles, augmentar la il·luminació així com el sistema de recollida d’aigües pluvials, i millorar els accessos de vianants.

Entrevista a Joan Bernat, regidor d’Urbanisme i d’Esports, li volem preguntar sobre aquesta obra del costat del CAP i pel MIC de futbol. Comença la setmana que ve i Lloret és una de les seus d’aquest torneig internacional de futbol base, que un any més suma rècords de participació així com la versió formativa en bàsquet.

Entrevista a Lluïsa Baltrons, regidora de Serveis Centrals, per parlar de la Seu Electrònica que ha creat l’Ajuntament. Una plataforma digital que permet als ciutadans formalitzar diferents tràmits sense desplaçar-se fins a l’Ajuntament, com inscripcions, sol·licitud de permisos i pagament d’impostos.

Repassem tots els resultats esportius del cap de setmana, així com el palmarès del concurs de pintura ràpida, fet ahir a Lloret i organitzat pel Casinet.

Escoltarem els 6 alumnes de la vila que han exposat els seus treballs de recerca en una mostra d’àmbit comarcal. Els interessen temes diferents i en tots els casos han après molt fent aquest el treball.

Darrers Programes

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...
Acabem la setmana explicant-vos que les escoles de Lloret de Mar se sumen a la recollida d’aliments...
Avui parlem de la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual, del Pla de Nadal que ha...
Avui destaquem que la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual. L'esdeveniment popular manté la finalitat solidària,...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

La Llista – El millor de la setmana

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de la setmana.

Bon Dia Bona Hora – 4 Desembre 2020

Acabem la setmana explicant-vos que les escoles de Lloret de Mar se sumen a la recollida d’aliments de Cáritas. Els centres de...

Tertúlia Ciutadana – 3 Desembre 2020

Avui parlem de la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual, del Pla de Nadal que ha presentat el Govern de la...