Dimarts, 19 gener 2021
10.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 03 ABRIL 2018

Avui expliquem que hi ha màxima ocupació a les instal·lacions esportives, aquesta Setmana Santa, a Lloret de Mar. Els diferents tornejos que s’han celebrat al llarg dels últims dies a la vila han portat milers d’esportistes i acompanyants de diferents nacionalitats. I és que, com cada any per aquestes dates, l’esport ha estat un dels protagonistes.

Entre els diferents esdeveniments, destaca la Mediterranean Internacional Cup, coneguda popularment com MIC. Entre els diferents guanyadors, hi ha la Unió Esportiva Llagostera, en categoria juvenil. El conjunt llagosterenc va superar el Girona en la tanda de penals, amb una acció destacada d’un lloretenc: el porter Sergio Gómez.

També han deixat xifres destacades de participació altres esdeveniments com el Trofeu Sant Jaume de futbol, l’Eurobasket o el Torneig d’handbol Vila de Lloret. A més, i per tercer any, la destinació ha estat la seu del Globasket. La competició internacional de bàsquet ha iniciat la seva segona setmana, que finalitzarà el pròxim dissabte. 

Entrevista a Joan Bernat, regidor d’Esports, que valora els diferents esdeveniments que s’han dut a terme al municipi durant aquests dies de setmana santa.

Entrevista a David Blánquez, enginyer de MJN Euroserveis, una empresa que ha creat un revolucionari dispositiu capaç de predir una crisi epilèptica. Ha estat creat per la start-up catalana amb seu a Blanes, que treballa amb el repte de millorar la qualitat de vida de les persones a través de la tecnologia.

Entrevista a Carlos Toquica, representant d’artistes, ja que l’artista veneçolana Isabela Rodrigues ha inaugurat la seva primera exposició a l’Estat i ho ha fet a Lloret de Mar. La seva obra, formada per catorze quadres, es pot trobar aquests dies a la sala Gold Ocassion, al carrer Sant Pere, número 59.

Entrevista a Lluís Gómez, estudiant de segon de Batxillerat de l’Institut Rocagrossa i autor del Treball de Recerca titulat “Assassinat a les cunetes”, el vídeo del seu projecte ha estat seleccionat per a l’edició del CRACS 2018, que impulsa la Universitat de Girona.

Finalment ens fem ressó dels alumnes del grau superior en Animació d’activitats fisicoesportives del mateix institut que han organitzat les primeres Olimpíades Interescolars de Lloret de Mar, que se celebraran el pròxim 25 d’abril. Escoltem les explicacions de dos dels professors del centre.

Darrers Programes

Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Iniciem setmana parlant amb César Martínez, nou cap de la policia local de Lloret de Mar. Fins...
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...
El contingut de la primera hora el forma les poesies que recita Lourdes Roca i la informació que ens...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Curem-nos en salut – 19 Gener 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació.  Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...

Bon Dia Bona Hora – 19 Gener 2021

Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les vacunes contra la Covid-19. El...

Lloret Esportiu – 18 Gener 2021

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

Bon Dia Bona Hora – 18 Gener 2021

Iniciem setmana parlant amb César Martínez, nou cap de la policia local de Lloret de Mar. Fins ara César Martínez era sotsinspector...