Dimecres, 20 gener 2021
10.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 03 ABRIL 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Divendres, arribem al cap de setmana i l’informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar us expliquem que el comitè d’empresa de l’Hospital Comarcal de Blanes denuncia les males condicions en què han d’afrontar la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19. El comitè d’empresa de l’Hospital Comarcal de la Selva, l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret de Mar i Tossa, del Centre de Rehabilitació de la Selva Marítima i del Magatzem Central ha enviat un comunicat per informar de com s’està vivint la crisi sanitària des dels seus centres. Denuncien la manca de material sanitari, que provoca que hagin de treballar en unes condicions que van en detriment de la seva seguretat davant l’elevat risc de contagi que hi ha.

Entrevista a Salva Tornay, portaveu del comitè d’empresa de l’Hospital Comarcal de Blanes, sobre aquestes reivindicacions de manca de material sanitari.

Entrevista a Lara Torres, regidora de Serveis Econòmics, perquè avui l’Ajuntament comença a repartir les targetes moneder per als alumnes que tenen beca menjador provinent del Consistori. A més, li preguntem per la iniciativa que ha tingut l’Ajuntament, que està elaborant un llistat de les empreses que aquests dies ofereixen serveis essencials a Lloret de Mar. I, per acabar, comentem que el Mercat Municipal redueix l’horari a partir d’avui i només obrirà als matins.

Us expliquem que el Ministeri d’Hisenda ha engegat la campanya de la declaració de la renda del 2019, malgrat l’estat d’alarma. Considera que és important mantenir el calendari fixat perquè la majoria de gent fa la declaració per internet i la podrà fer sense problema i, a més, a la majoria de gent li hauran de retornar diners i això ajudarà a fer front a la situació que estem vivint. Des del Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya, però, critiquen la decisió i creuen que s’hauria d’haver ajornat.

Entrevista a Cristina Cabañas, presidenta de la Fundació Climent Guitart i de la cadena Guitart Hotels, que explica quines accions solidàries està fent la fundació aquests dies davant la crisi sanitària; d’altra banda, ens explicarà com s’organitza la cadena hotelera davant l’estat d’alarma decretat que ha obligat a aturar la seva activitat.

Entrevista a Carlos Costa, secretari de l’AMPA de l’escola Àngels Alemany, perquè ha comprat dues impressores 3D i les ha cedit a la comunitat Makers perquè pugui fer més material sanitari, tal com està fent aquests dies.

Entrevista a David Gou, xef del restaurant Studio 66, ja que aquests dies ofereix receptes per fer a casa durant el confinament. Parlarem amb ell.

Darrers Programes

Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Iniciem setmana parlant amb César Martínez, nou cap de la policia local de Lloret de Mar. Fins...
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...
El contingut de la primera hora el forma les poesies que recita Lourdes Roca i la informació que ens...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Curem-nos en salut – 19 Gener 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació.  Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...

Bon Dia Bona Hora – 19 Gener 2021

Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les vacunes contra la Covid-19. El...

Lloret Esportiu – 18 Gener 2021

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

Bon Dia Bona Hora – 18 Gener 2021

Iniciem setmana parlant amb César Martínez, nou cap de la policia local de Lloret de Mar. Fins ara César Martínez era sotsinspector...