12.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 03 FEBRER 2017

Avui expliquem que la Generalitat col·loca a Lloret i Blanes un seguit de cartells sobre les obres de construcció del nou ramal de la C-32.

L’aparició d’aquests rètols ha coincidit, aquesta setmana, amb l’admissió a tràmit per part de la justícia del recurs presentat per la plataforma contrària a la prolongació de l’autopista fins a Lloret.

El departament de Mobilitat del govern català ha confirmat que el projecte continua endavant i que s’estan fent els treballs previs a l’inici de les obres, que han de començar a principis de març.

Per la seva part, la plataforma Aturem la C-32 qualifica aquests rètols de “propaganda” i d’una falta de respecte vers la justícia.

Escoltem les declaracions de Jordi Palaudelmàs, un dels portaveus, i després coneixerem la postura del gremi d’hostaleria amb el seu president, Enric Dotras.

Entrevista a Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, perquè durant aquest mes de febrer, l’Ajuntament i Lloret Turisme duen a terme una enquesta telefònica a les famílies de la vila sobre consum. La finalitat és obtenir dades sobre els hàbits de compra dels veïns, per saber quan i a on compren, i el perquè.

Entrevista a Montse Belisario, directora de Lloret Convention Bureau,  ja que es troba des d’ahir a Venècia, on participa per primera vegada d’una acció promocional que té com a finalitat contactar amb empreses i associacions britàniques especialitzades en el turisme de reunions i esdeveniments.

Entrevista a Carles Carbonell, membre del Xino Xano, per parlar de la Tirada a l’Art. Tot i que al desembre no es va poder fer, aquesta vegada tot fa pensar que la mar estarà a punt aquest diumenge per poder acollir aquesta activitat tradicional que es manté gràcies al Xino Xano.

Entrevista a Àngels Torrents, instagramer, sobre la iniciativa coincidint amb la tirada a l’art d’una acció relacionada amb les imatges d’aquesta activitat.

Entrevista a Joan Majó, el ponent de luxe avui al Club Marina Casinet, que parlarà sobre el futur a Europa des de la perspectiva econòmica i laboral.

Darrers Programes

Aquest dimarts us expliquem que s’adjudiquen 10 dels 11 apartaments turístics de Lloret, reconvertit en pisos de lloguer social....
Tots els esports del municipi
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes
La cultura musical catalana a la Costa Brava Sud

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA