Dilluns, 25 gener 2021
6.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 03 FEBRER 2017

Avui expliquem que la Generalitat col·loca a Lloret i Blanes un seguit de cartells sobre les obres de construcció del nou ramal de la C-32.

L’aparició d’aquests rètols ha coincidit, aquesta setmana, amb l’admissió a tràmit per part de la justícia del recurs presentat per la plataforma contrària a la prolongació de l’autopista fins a Lloret.

El departament de Mobilitat del govern català ha confirmat que el projecte continua endavant i que s’estan fent els treballs previs a l’inici de les obres, que han de començar a principis de març.

Per la seva part, la plataforma Aturem la C-32 qualifica aquests rètols de “propaganda” i d’una falta de respecte vers la justícia.

Escoltem les declaracions de Jordi Palaudelmàs, un dels portaveus, i després coneixerem la postura del gremi d’hostaleria amb el seu president, Enric Dotras.

Entrevista a Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, perquè durant aquest mes de febrer, l’Ajuntament i Lloret Turisme duen a terme una enquesta telefònica a les famílies de la vila sobre consum. La finalitat és obtenir dades sobre els hàbits de compra dels veïns, per saber quan i a on compren, i el perquè.

Entrevista a Montse Belisario, directora de Lloret Convention Bureau,  ja que es troba des d’ahir a Venècia, on participa per primera vegada d’una acció promocional que té com a finalitat contactar amb empreses i associacions britàniques especialitzades en el turisme de reunions i esdeveniments.

Entrevista a Carles Carbonell, membre del Xino Xano, per parlar de la Tirada a l’Art. Tot i que al desembre no es va poder fer, aquesta vegada tot fa pensar que la mar estarà a punt aquest diumenge per poder acollir aquesta activitat tradicional que es manté gràcies al Xino Xano.

Entrevista a Àngels Torrents, instagramer, sobre la iniciativa coincidint amb la tirada a l’art d’una acció relacionada amb les imatges d’aquesta activitat.

Entrevista a Joan Majó, el ponent de luxe avui al Club Marina Casinet, que parlarà sobre el futur a Europa des de la perspectiva econòmica i laboral.

Darrers Programes

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...
El contingut de la primera hora el forma les poesies que recita Lourdes Roca i la informació que ens...
L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai...
Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa...
Avui ens acompanya el representant de la religió Islàmica a Lloret de Mar, Youseff Lyoussi.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Cocodril Club – 24 Gener 2021

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix i presenta, Albert Malla.

Ràdio Box – 23 Gener 2021

L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai realitzat per Albert Batlle.

Religió Catòlica – 23 Gener 2021

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Religió Islàmica – 23 Gener 2021

Avui ens acompanya el representant de la religió Islàmica a Lloret de Mar, Youseff Lyoussi. Participa realitzant una pregunta a...