9.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 03 JUNY 2016

Expliquem que prop de 3.000 esportistes es donen cita aquest cap de setmana a Lloret de Mar. Tots aquests esportistes seran a la vila en motiu de competicions de primer ordre de volei platja, atletisme, karate, però també per competir en futbol, futbol sala i fer exhibicions de gimnàstica rítmica. L’esdeveniment més nombrós de tots serà, sens […]

Expliquem que prop de 3.000 esportistes es donen cita aquest cap de setmana a Lloret de Mar. Tots aquests esportistes seran a la vila en motiu de competicions de primer ordre de volei platja, atletisme, karate, però també per competir en futbol, futbol sala i fer exhibicions de gimnàstica rítmica. L’esdeveniment més nombrós de tots serà, sens dubte, el Campionat de Catalunya d’Atletisme, en categoria juvenil, junior i promesa. Reunirà unes 2.000 persones a les pistes i generarà activitat constant al llarg de demà i diumenge. També cal tenir en compte el torneig internacional de karate –amb 500 assistents, alguns vinguts de França, Itàlia i Bèlgica-, i la segona prova del Campionat de Catalunya de volei platja, molt espectacular, a Fenals. No oblidem la gimnastrada, la cloenda de la XEF, l’escoleta del Club de Futbol Lloret, o un torneig de futbol sala.

Entrevista a Manel Fernández, Driss Labied i Blanca Lloveras, per comentar totes aquestes competicions en les disciplines d’atletisme, Karate i Gimnàstica Rítmica respectivament.

Entrevista a Quim Daban, arxiver Municipal, que explica com serà l’acte que ha preparat aquesta tarda l’Arxiu, en què presenta el butlletí SESMOND i es formalitzarà la cessió de la nissaga Taulina.

També expliquem que avui és Santa Clotilde i els jardins del mateix nom ho celebren amb una jornada de portes obertes i visites guiades gratuïtes.

Entrevista a Joan Domènech, president del Club Marina Casinet, ja que ha convidat aquest vespre a la doctora en filologia clàssica i francesa Montserrat Gallart, per fer una conferència sobre literatura i multiculturalitat centrada en l’obra de Marguerite Yourcenar.

Entrevista a Pau Palacín, de la joventut Sa Romana, per saber més detalls de com han preparat una part dels esdeveniments d’aquest dissabte amb el Dia de l’Associacionisme Cultural.

Per acabar, explicarem que dissabte comencen als jardins unes visites ‘de pel·lícula’ i que aquest 5 de juny, com cada primer diumenge de mes, es fa al cementiri la visita sobre les ànimes.

Darrers Programes