7.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 03 MAIG 2017

Avui expliquem que Lloret de Mar vol conèixer les necessitats de la gent gran del municipi.

L’ajuntament ha encarregat un estudi a la Fundació Desenvolupament Comunitari, que farà una anàlisi de les persones de més de 75 anys, que a la vila són prop de 2.500.

L’estudi permetrà identificar necessitats d’atenció sociosanitària i crear politiques socials a través d’un projecte proactiu que detecti les situacions de risc de la gent gran. Tot plegat, es tracta d’un projecte que tindrà un cost de prop de 17.000 euros.

En aquest sentit l’Ajuntament ha redactat un full informatiu que recull tots els serveis d’atenció un full informatiu que recull tots els serveis d’atenció social i benestar que ofereix, perquè els veïns els tinguin en compte. A més, té un terreny reservat a la zona del Rieral, de 10.000 metres quadrats, per fer una futura residència sociosanitària.

Entrevista a Antonio Lorente, regidor de Benestar i Família, per saber els detalls de l’estudi i un avançament del projecte de residència sociosanitària.

Entrevista a Jordi Vissi, organitzador de la Trail Selva Marítima, que explica com serà aquesta prova esportiva que passarà per Lloret el pròxim diumenge.

Entrevista a Mònica Busquets, directora del concurs Montphoto, per comentar el material que s’ha presentat a concurs i les xifres de participació.

Entrevista a Jordi Rocas, organitzador del 50è Aplec de la Sardana, que arriba aquest cap de setmana amb un ambient especial de celebració.

Darrers Programes