2.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 03 MARÇ 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Obrim el programa informatiu matinal de Nova Ràdio Lloret, aquest dimarts, anunciant que se suspèn la ITB de Berlin per l’expansió del coronavirus, una fira a la qual Lloret hi assistia cada any. Aquesta setmana s’havia de dur a terme a Alemanya la Fira Internacional de Turisme de Berlin, coneguda com a ITB. Doncs bé, s’ha hagut de cancel·là•lar pel coronavirus.

Els responsables del certamen van anunciar el passat divendres que se suspenia la fira de Berlín, prevista del 4 al 8 de març, “per la creixent expansió” del coronavirus. A la fira tenien previst anar representants d’unes 10.000 empreses, procedents de més de 180 països, entre els quals hi havia els representants de Lloret de Mar. No es perdien mai la ITB, considerada la més gran del món dedicada al turisme.

Entrevista a Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, valorant la suspensió de la fira de turisme on era previst la participació de l’ens Lloret Turisme.

Entrevista a Pipo Molina, fundador i portaveu de l’associació Junts contra l’AME, Atròfia Muscular Espinal, perquè la colla lloretenca FORÇA AME ha guanyat el concurs de carrosses de fora de Palafolls. A més el passat divendres l’entitat va lliurar un xec de 15.000 euros per investigar la malaltia a l’hospital de Sant Joan de Déu.

Entrevista a Arseni Frigola, obrer major de Santa Cristina, per saber com es presenta l’Aplec dels Perdons, un dia molt especial per les quatre noves obreres, Berta Blanch, Laura Reina, Georgina Latorre i Clàudia Ferràndez, que prendran el relleu a les obreres sortints.

Entrevista a Conxa Alférez, membre de l’Associació de Dones l’Aurora, sobre el vermut que han preparat per aquest diumenge, 8 de març, per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

Entrevista a Salvador Pujós, director de l’obra “Oblidar”, que s’ha ajornat per la indisposició d’una actriu.

Darrers Programes

Ràdio Box – 27 Novembre 2021

Tertúlia Ciutadana – Especial 25 N

L’Hora Violeta – 23 Novembre 2021