Dimarts, 24 novembre 2020
10.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 04 AGOST 2017

Avui expliquem que l’ex-ciclista d’elit Melcior Mauri es converteix en el nou ambaixador de la cadena lloretenca Guitart Hotels.

El corredor vigatà, guanyador de la Volta Ciclista a Espanya l’any 1991, serà la imatge de l’empresa, crearà sortides amb bicicleta a Lloret i impulsarà, amb la cadena hotelera, el Campus Melcior Mauri-Costa Brava. Aquesta és una aposta més de Guitart Hotels per fidelitzar el turisme esportiu, ja que suposa un segment de mercat estratègic que afavoreix la desestacionalització de la temporada turística i que està experimentant una creixent demanda. A tall d’exemple, aquest 2017, els visitants que ha rebut Guitart Hotels vinculats a aquesta activitat, federacions o equips d’esportistes professionals, han fet créixer un 35% la facturació d’aquest segment de població respecte l’any 2016.

La signatura del conveni de cooperació s’ha dut a terme, aquest dijous a la tarda, a Lloret. Escoltarem les declaracions de la presidenta de Guitart Hotels, Cristina Cabañas, el regidor d’esports de l’ajuntament, Joan Bernat i el mateix Melcior Mauri.

Entrevista a Enric Bonmatí, membre de la PAH, la plataforma d’afectats per la hipoteca, perquè durant aquest mes, atura la seva activitat. El motiu principal és la manca d’activitat judicial que es produeix al llarg de l’agost. Aprofitarem aquest parèntesi per conèixer, de primera mà, quina valoració fa l’entitat d’aquesta temporada.

Expliquem que ja han començat les obres de revitalització del carrer del Carme. Han consistit en la renovació de l’enllumenat, la senyalització i panells informatius sobre els elements d’interès històric del nucli antic i jardineres amb reg automàtic.

Repassem de forma exhaustiva totes les activitats programades, que no són poques, per a aquest cap de setmana. Per fer un primer tastet, us direm que avui i fins diumenge es reprenen, després de la festa major d’estiu, les populars festes de barris. A més, tenim celebració doble ja que les urbanitzacions Montlloret i Els Pinars s’han posat d’acord per engalanar els seus carrers.

D’altra banda, us recordarem que tant l’Assemblea Nacional de Catalunya com l’Associació Protectora d’Animals Sense Casa muntaran, demà dissabte, les seves parades informatives.

I com a fil conductor de totes aquestes informacions tindrem la música. Des de l’actuació del músic blanenc Jordi Molina, aquesta nit, a Santa Cristina a l’audició de sardanes de demà amb la Principal del Llobregat, passant pel concert dels clons dels Pink Floyd, The Other Side. En parlarem amb el seu vocalista.

Darrers Programes

Aquest dimarts us expliquem que l'Institut Rocagrossa engega la campanya de recollida de material esportiu per a...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Iniciem la setmana amb els bars, restaurants i cafeteries tornant a obrir a partir d'avui. Tant la...
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes.Dirigeix...
El contingut de la primera hora el forma l’espai poètic de Lourdes Roca i el comentari de Jordi Rocas...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Bon Dia Bona Hora – 24 Novembre 2020

Aquest dimarts us expliquem que l'Institut Rocagrossa engega la campanya de recollida de material esportiu per a famílies sense recursos. Els alumnes...

Lloret Esportiu – 23 Novembre 2020

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

Bon Dia Bona Hora – 23 Novembre 2020

Iniciem la setmana amb els bars, restaurants i cafeteries tornant a obrir a partir d'avui. Tant la restauració, com els equipaments esportius...

Cocodril Club – 22 Novembre 2020

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes.Dirigeix i presenta, Albert Malla.