8.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 04 JUNY 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui obrim el magazine informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant-vos, que Lloret En Comú critica la tala d’arbres feta just abans que comencin les obres de la C-32. Lloret En Comú diu que s’han començat els tràmits sense que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya s’hagi posicionat sobre el recurs d’entitats com la plataforma Aturem la C-32, contra el segon projecte de la Generalitat. El primer ja va ser suspès de manera provisional pel mateix tribunal.

En un comunicat, els comuns -que tindran dos regidors en el proper mandat- consideren que el que haurien de ser prospeccions del terreny han significat la destrossa de “centenars de metres de pins, roures i alzines”. Qualifiquen les obres de “barbàrie”. Lloret En Comú lamenta que els treballs iniciats no han estat acompanyats de “cap comunicació” per part de l’Ajuntament de Lloret”.

Entrevista a Frederich Guich, membre del partit, per saber detalls d’aquesta denúncia feta arran de la tala d’arbres, prèvia a les obres de la prolongació de la C-32.

Entrevista a José Sepúlveda, membre del Partit Popular Lloret, que anuncia que es dona de baixa del PP com a militant i coordinador general. N’explica els motius.

Entrevista a Enric Martínez, alcaldable per Independents per la Selva, perquè avui organitza una reunió a Lloret amb els alcaldes i polítics electes del partit per decidir qui els representarà a la Diputació i al Consell Comarcal.

En esports, destaquem la presentació del campionat de Catalunya de pitch and putt, que s’ha fet aquest dilluns. I d’altra banda, valorem el campionat de rem ergòmetre amb Anna Rosa Bou, del club Santa Cristina. I expliquem que José Luís Blanco, ha estat campió de Catalunya en la prova dels 3.000 metres obstacles, en la categoria màster, per a majors de 35 anys.

Entrevista a Joan Pau Romaní, membre de l’associació els Amics de la Música, presenten un cicle de concerts de piano al teatre i donen a conèixer la nova junta.

Darrers Programes