6.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 05 AGOST 2020

Aquest dimecres obrim amb l’allau de propostes culturals entre avui i el cap de setmana a Lloret de Mar. Hi ha una agenda ben farcida. Des d’aquest dimecres, que es reprenen les sessions de cinema a la fresca, passant per demà, que comença el cicle FENALS DE MÚSICA, fins al concert de la Suu (amb totes les entrades venudes), el tribut a Maná del Clon Festival o bé l’actuació de Porto Bello a Santa Cristina. Un inici del mes d’agost potent des del punt de vista cultural, que destaca l’oferta de la destinació en un estiu com a mínim complicat davant les mesures de prevenció de la COVID-19. Les de Lloret són propostes destinades a públic local i de proximitat. Ho comentem amb l’alcalde, Jaume Dulsat, a qui també li preguntarem per l’índex actual de rebrot a la vila. Segons dades oficials, és molt baix. Són 6 persones les que han estat diagnosticades amb la prova PCR en l’última setmana i la taxa de reproducció de l’epidèmia és inferior a 1. Cal explicar que l’epidèmia està creixent quan és superior a 1.

Expliquem que Lloret de Mar recupera les sessions de Cinema d’Estiu a la fresca amb la projecció de la pel·lícula “El Gran Showman”. Es podrà veure aquesta nit, a partir de les deu, al Centre Cívic de Can Carbó. Entrevistem el regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández.

A la segona part, parlem de la mostra que es pot visitar aquests dies a l’OIAC, a la planta baixa de l’Ajuntament. Es titula “Art en confinament”, amb obres creades durant els mesos en què va durar l’estat d’alarma, a causa de la pandèmia. Ens dona tots els detalls un dels artistes, Dani Bruzos.

I sabem com es presenta l’actuació dels “Más DManá”, en el Clon Festival, en un tribut a la popular banda mexicana Maná. El concert es farà aquest dissabte, 8 d’agost, a la Plaça Germinal Ros, a un quart d’onze de la nit. Entrevistem un dels membres del grup, Luca Lavelli.

Darrers Programes

Ple Municipal 29 Novembre 2021

Lloret Esportiu – 29 Novembre 2021