7.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 05 GENER 2018

Ha arribat el dia, aquesta tarda arriben els Tres Reis d’Orient. I, com cada any, el dia després arriben les Rebaixes. Tot i que hi ha moltes botigues que ofereixen promocions especials des de fa dies, la campanya oficial de rebaixes comença aquest diumenge, 7 de gener. Després de la campanya de reis, els comerciants intenten […]

Ha arribat el dia, aquesta tarda arriben els Tres Reis d’Orient. I, com cada any, el dia després arriben les Rebaixes. Tot i que hi ha moltes botigues que ofereixen promocions especials des de fa dies, la campanya oficial de rebaixes comença aquest diumenge, 7 de gener. Després de la campanya de reis, els comerciants intenten treure’s tots els estocs de la temporada a preus baixos.

Entrevista a Francesc Alsina, gerent de l’Associació de Comerciants, a qui també li preguntarem com està anant la campanya de reis i farem una crida a la població perquè faci les compres d’última hora a la vila.

Expliquem que l’arribada dels reis es preveu cap a les sis de la tarda per mar, a l’alçada de Can Garriga. Des d’allà, aniran fins a l’Ajuntament, on es farà el mapping. Ja ho hem explicat, és una projecció a la façana del consistori. Aleshores, com marca la tradició, el rei blanc farà el seu parlament i tot seguit començarà la rua reial fins al pavelló d’esports, on Ses Majestats rebran a tots els nens. Ho recordem i repassem també totes les restriccions de trànsit que hi ha amb motiu de la cavalcada.

Entrevista a Felip Carbonell, cap de Protecció Civil, per saber tots els detalls del dispositiu de seguretat que han muntat.

Entrevista a Isa Aguilar, atleta lloretenca, que es marca una fita destacada: la Mític – Andorra Ultra Trail Vallnord. Són 112 quilòmetres amb un desnivell de 18.500 metres. Ella mateixa ens explica com prepara aquesta cursa, prevista per l’estiu.

També ens fem ressò de l’últim fitxatge del Club de Futbol Lloret. I recordem que aquest diumenge se celebra la festa del Traginer a l’ermita de les Alegries.

Darrers Programes

La Llista – 7 Febrer 2023

La Llista – 6 Febrer 2023