5.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 05 JULIOL 2018

Avui expliquem que l’Ajuntament se suma a una línia d’ajuts per poder comprar pisos socials. L’Ajuntament de Lloret s’adherirà a una línea d’ajuts econòmics de la Generalitat per adquirir habitatges per a ús social. Ho farà mitjançant l’exercici de tanteig i retracte.

Des de la Secretaria d’Habitatge s’ha comunicat al consistori que seria oportú realitzar aquesta acció. La causa és la forta demanada i pressió de sol•licituds que té el municipi a la Mesa d’Emergència amb necessitat d’habitatge social.

El primer pas és que l’Ajuntament s’adhereixi a un acord-marc a través de la línea de préstecs bonificats.

Entrevista a Cristian Fernández, regidor de Benestar i Família, per parlar sobre aquesta línia d’ajuts econòmics de la Generalitat per adquirir habitatges per a ús social.

Entrevista a Martí Huerta, cantant i guitarrista del grup Acabamos de Llegar, ja que a aquest dissabte s’inaugura la 15a edició del Clon Festival. Un cicle de concerts, que comença amb els Acabamos de Llegar. Fa més de 10 anys que rendeixen tribut a Fito y Fitipaldis.

Sabem com es presenta la festa del barri de Cam Ballell i Sant Cristòfol, d’aquest cap de setmana, amb la benedicció de vehicles com un dels punts forts. Escoltem una de les organitzadores, Montse Fabrelles.

Entrevista a Emma Stratton, artista, perquè avui dijous tenim el concert de guitarra a l’església parroquial, amb Oriol Saltor, i al teatre comença un cicle de piano amb la jove Emma Stratton.

Entrevista a Joan Domènech, president del Club Marina Casinet, que tanca la temporada divendres amb un concert de jazz, com és habitual. En aquesta ocasió, actua el Josep Soto Quintet.

Darrers Programes