30.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 05 JULIOL 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui obrim el magazine informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant-vos que els veïns del Condado de Jaruco contracten una empresa de vigilància i patrullen per evitar robatoris. El passat mes de març, en dues setmanes, van haver-hi fins a 8 robatoris i 3 intents frustrats, que van espantar els residents. Arran d’aquells fets, els veïns del Condado de Jaruco van organitzar patrulles veïnals. Des de llavors fins ara, les mesures de seguretat han anat a més. Des de contractar una empresa privada que fa patrullatge constant per la zona a un grup de whatsapp dels veïns. A banda dels robatoris, altres problemes que comparteix amb altres urbanitzacions, són la presència d’okupes o l’enrenou que fan els usuaris dels Habitatges d’Ús Turístic.

El consistori té pendent la instal·lació de càmeres de videovigilància a diverses urbanitzacions -una d’elles, el Condado del Jaruco- que estaran connectades amb la Policia Local. Recordem que va ser la proposta més votada dels Pressupostos Participats del 2018.

Entrevista a Francesc Macip, president de l’entitat de conservació del Condado de Jaruco, per explicar la problemàtica que pateix aquesta urbanització del nostre municipi.

Repassem les activitats esportives que hi ha programades pels pròxims dies. Una d’elles és la Picasso Run, que arriba a la quarta edició, però també recordarem la disputa de dues competicions més: el trofeu Mediterrani de futbol base i el Campionat d’Espanya de waterpolo.

Entrevista a Stella González, organitzadora de l’exposició col·lectiva “Pintors de Lloret”, que avui, a dos quarts de nou del vespre, s’inaugura i que està formada per obres de prop de 200 artistes, amb diferents estils i temàtiques. La mostra es pot trobar a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura.

Coneixem quines visites guiades s’han programat pels pròxims dies, amb l’objectiu de descobrir el patrimoni cultural de Lloret.

Entrevista a Olga Arroyo, guionista del conte musical “Aquelles Joguines”,  la representació que farà aquest cap de setmana, en doble sessió, el Casal de l’Obrera. Serà un espectacle que combinarà teatre i dansa, amb la col·laboració de les alumnes de l’acadèmia Sara Diaz.

Entrevista a Miquel Vilardell, director de la Cobla Vila de la Jonquera, que demà a les 10 de la nit ofereix una nova audició i ballada de sardanes a la fresca, i recordem que una mica més tard, a dos quarts d’onze, es podrà gaudir del primer concert del Clon Festival, amb el tribut a Queen, a càrrec de la banda “The Show Must Go On”.

Darrers Programes