20.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 05 NOVEMBRE 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui dimarts ens centrem en l’acte que va reunir unes 100 persones davant de l’Ajuntament de Lloret per protestar contra l’augment dels impostos. Va ser ahir al migdia, després d’una convocatòria veïnal que es va fer a través de les xarxes socials, per mostrar la disconformitat amb les ordenances fiscals del 2020, aprovades en el darrer ple.

Després de mostrar el seu rebuig, els veïns, visiblement molestos, van voler entrar al consistori. En aquell moment, l’alcalde accidental, Jordi Sais, i la regidora de Serveis Econòmics, Lara Torres, acompanyats pels regidors Xavi Flores i Arantxa Jiménez, els van atendre a la sala de plens. Allà, van escoltar les opinions d’una vintena de presents i els van donar les explicacions corresponents. Tot i això va ser després de la concentració, que va començar a les 12 del migdia, a la plaça de la Vila.

Entrevista a Lara Torres, regidora de Serveis Econòmics i Jordi Sais, alcalde accidental, per saber les reaccions de l’equip de govern.

Entrevista a Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau, sobre la presentació de l’oferta especialitzada en turisme de reunions, dies enrere, a Madrid. Ho ha fet davant d’una vintena d’agències organitzadores d’esdeveniments de la ciutat, a l’Hotel Puerta América. La cita també va comptar amb un taller de daiquiris, que va servir perquè els agents coneguessin el llegat indià de la destinació.

Parlem de la primera jornada del dol, que organitza la comissió d’Atenció al Dol de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva. L’objectiu és fer una trobada per reflexionar i millorar el treball dels professionals que intervenen en aquest àmbit.

Acabem en plana esportiva per saber com va anar la Copa Catalana de gimnàstica rítmica, que es va celebrar el passat divendres a la vila. L’Escola Gimnàstica Rítmica Lloret va obtenir dos podis amb els conjunts infantils i sènior. Escoltem les valoracions de l’entrenadora, Blanca Lloveras.

Darrers Programes