12.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 06 AGOST 2020

La jornada comença, des del punt de vista informatiu, amb aquesta notícia: la lloretenca Nuria Perea posa a la venda agendes solidàries per col·laborar amb la Marató de TV3. El projecte, amb el nom d’Instants de Felicitat, té per objectiu que tothom valori més els petits moments i les coses senzilles que no ha pogut fer durant […]

La jornada comença, des del punt de vista informatiu, amb aquesta notícia: la lloretenca Nuria Perea posa a la venda agendes solidàries per col·laborar amb la Marató de TV3. El projecte, amb el nom d’Instants de Felicitat, té per objectiu que tothom valori més els petits moments i les coses senzilles que no ha pogut fer durant el confinament. Aquests moments es troben representats en unes agendes elaborades per ella mateixa. Cadascun dels mesos té un Instant de Felicitat, fruit d’un recull dels comentaris que la lloretenca ha fet dels seus seguidors d’Instagram. Aquests moments es troben expressats en uns poemes que ha creat el seu avi, Joan Domènech. A més, amb les agendes també es vol compartir aquests Instants amb altres persones. És per això que Nuria Perea ha inclòs a la part final dotze postals, amb fotografies fetes pel seu pare, perquè la gent les pugui enviar als seus amics o familiars. El 25% de la recaptació anirà destinada a la Marató de TV3. Com no podria ser d’una altra manera, la cita solidària, enguany, està dedicada a la Covid-19. Sabrem tots els detalls. Entrevistem la lloretenca Nuria Perea.

Explicarem que Correus i l’Ajuntament de Lloret han signat un conveni de col·laboració per facilitar a la ciutadania el pagament dels tributs i els deutes de dret públic del consistori. Aquestes operacions es podran fer a través d’un gir postal. Ens ho explica el director accidental de Correus a Lloret, Miguel Gracia.

Ens farem ressò d’una operació de la Guàrdia Civil que ha servit per desmantellar una organització criminal dedicada al tràfic de drogues a la Selva Marítima i el nord de Barcelona. Els agents han detingut 20 persones i han comissat diverses substàncies estupefaents.

En plana esportiva, anunciem que Jordi Balcells és el nou preparador físic de l’Alavés, que ha contractat per un any l’entrenador Pablo Machín. Balcells, de nou, formarà part de l’staff del tècnic sorià.

També sabem com es presenta el concert de guitarra d’aquesta nit, a la parròquia de Sant Romà. Anirà a càrrec de Tono Blasi, amb una varietat de peces clàssiques, contemporànies i modernes.

A més, amb motiu avui dels 75 anys del llançament de la bomba nuclear sobre les ciutats d’Hiroshima i Nagasaki, la plataforma per la Pau fa una crida. Demana als veïns de Lloret de Mar que se sumin a una acció de Fundipau i altres organismes que reclamar la prohibició de les armes nuclears. Ens ho explicarà la  Maria Carme Bernat, membre de l’entitat.

Darrers Programes