8.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 06 JULIOL 2020

Avui dilluns destaquem la troballa del cos sense vida de Joan Pujadas, desaparegut des de feia 4 dies. Protecció Civil informa que s’ha trobat el cos sense vida del lloretenc desaparegut des del passat dimarts. La trobada ha tingut lloc aquest dissabte, sobre les 15 hores, al paratge boscós de Puig de l’Estelat. En primer lloc, […]

Avui dilluns destaquem la troballa del cos sense vida de Joan Pujadas, desaparegut des de feia 4 dies. Protecció Civil informa que s’ha trobat el cos sense vida del lloretenc desaparegut des del passat dimarts.

La trobada ha tingut lloc aquest dissabte, sobre les 15 hores, al paratge boscós de Puig de l’Estelat. En primer lloc, es va localitzar la moto de Pujadas i a pocs metres, el seu cos. Segons fonts municipals, la recerca s’ha allargat quatre dies, inicialment a la urbanització Roca Grossa, tot seguit arreu del terme de Lloret i després en municipis veïns. Les tasques de recerca han comptat amb efectius dels Mossos d’Esquadra, Protecció Civil, Policia Local, Bombers, ADF i voluntaris –familiars, companys, amics i veïns-.

Avui comencem amb aquesta trista notícia i ens fem ressò del ple que hi ha aquesta tarda a l’Ajuntament. Serà a dos quarts de cinc de la tarda i comptarà amb la resolució d’al·legacions i l’aprovació definitiva del codi ètic i de bon govern. També es farà l’aprovació inicial del Pla de prevenció d’incendis forestals, que seria efectiu entre els anys 2020 i 2023. Abans d’aquestes qüestions, es donarà compte dels decrets d’ampliació de terrasses que s’han aplicat en les diferents fases de la desescalada, després de la pandèmia. Pel que fa a les mocions, com hem dit, n’hi haurà set. Ciutadans i Lloret en Comú en presenten dues cadascun, mentre que el PSC portarà a debat un total de tres mocions.

Entrevista a Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, per saber com és el programa del Lloret Outdoor Summer Festival, que comença aquest dimarts amb una trentena de propostes per reactivar l’activitat cultural de la vila a l’aire lliure. Al llarg d’aquests mesos, hi haurà espectacles de circ, dansa, música, cinema i visites guiades i teatralitzades.

Entrevista a Cristian Fernández, regidor de Cultura i Festes, per parlar de dos dels cicles de l’Outdoor Summer Festival. D’una banda, parlarem del Clon Festival, que celebra la dissetena edició amb tributs a Héroes del Silencio, Bruce Springsteen, Maná i Alaska. També explicarem com seran les sessions del cicle de cinema d’estiu.

Entrevista a Ariadna Peña, responsable de comunicació de l’entitat Xatrac, per saber quines són les activitats d’estiu, que ja han començat. Com sempre, estan relacionades amb l’entorn natural de Fenals, combinant el mar i la muntanya. Entre les propostes hi ha snorkel, natació, gimcanes al bosc i als Jardins de Santa Clotilde i un taller de biologia.

Acabem en plana esportiva per anunciar l’última incorporació del Club Hoquei Lloret. És el davanter Marc González, que arriba cedit del Barça. A més, en futbol, explicarem que el porter lloretenc Andrés Díez ha fitxat per la Unió Esportiva Figueres, de la Tercera Divisió Nacional.

Darrers Programes

La Llista – 6 Febrer 2023

Lloret Esportiu – 6 Febrer 2023

Cocodril Club – 5 Febrer 2023