9.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 06 JUNY 2017

Carles Puigdemont serà aquest cap de setmana a Lloret de Mar. El president de la Generalitat assistirà a la convenció municipalista del PDECat, que es durà a terme els dies 9 i 10 de maig a l’hotel Evenia. De la convenció municipalista del PDECat en parlem amb el president del partit a Lloret, Albert Robert. L’alcalde Dulsat […]

Carles Puigdemont serà aquest cap de setmana a Lloret de Mar. El president de la Generalitat assistirà a la convenció municipalista del PDECat, que es durà a terme els dies 9 i 10 de maig a l’hotel Evenia. De la convenció municipalista del PDECat en parlem amb el president del partit a Lloret, Albert Robert.

L’alcalde Dulsat demana als lloretencs que votin els Pressupostos Participats. El termini, que ja és obert, es tanca el 15 de juny. Es pot fer en línia o de manera presencial. Avui exposem unes quantes propostes de millora.

Després sabrem en què consisteix la sortida d’snorkel que es fa tots els dissabtes de juny i setembre per descobrir l’entorn natural de Lloret. Entrevistarem Santi Escartín, de la Casa del Mar.

A la segona part, donem detalls del torneig de bàsquet de cloenda d’aquest cap de setmana i el vinent, amb 500 participants. L’organitza la Fundació Bàsquet Català. En parlem amb Jordi Ivorra.

També esmentem, breument, que el club Vitry fa el festival de fi de curs aquest diumenge al pavelló del Molí amb 35 nenes participants.

I finalment expliquem que dissabte a la biblioteca hi ha un taller de música per a nadons que està pràcticament ple. L’ofereix la companyia Tot sona. En parlem amb la compositora i pedagoga especialitzada en música infantil, Dàmaris Gelabert.

Darrers Programes